Dernekpazarında Hasarlı Trafik Kazası

Dernekpazarında Hasarlı Trafik Kazası

Çaykara Trabzon seferi gerçekleştiren Çaykara Tur Otobüsü 23 Nisan 2019 Salı Günü Dernekpazarı İlçe girişinde kaza geçirdi.

DERNEKPAZARINDA HASARLI TRAFİK KAZASI

Dernekpazarı İlçesinde Hasarlı Trafik Kazası?Çaykara Trabzon seferi gerçekleştiren Çaykara Tur Otobüsü 23 Nisan 2019 Salı Günü Dernekpazarı İlçe girişinde kaza geçirdi.

Edinilen bilgiye göre Süt Fabrikası çıkışından Dernekpazarı İstikametinde seyir halinde bulunan Çaykara Tur Otobüsüne Tünel Girişi mevkiinde yolun üstündan kayıp düşen taşların otobüsün üzerine düşmesi sonucunda hem otobüs hem de yolcular büyük bir tehlike atlattılar.

Yukarıdan düşen taşlar hem aracın sol tarafından hem de aracın arka kısmından camı kırarak aracın içerisine düştüler.

Kaza esnasında yolculara hiçbir zarar gelmemesi ve tüm yolcuların sağlıklı ve güvenli bir biçimde araçtan ayrılmaları en büyük teselli kaynağı oldu.

Kaza sonrası Tünel Çalışanları Tünelde her hangi bir ateşleme çalışmasının olmadığını taşların kendiliğinden kopup aracın üzerine düştüğünü ifade ettiler

/resimler/2019-4/23/1559362954264.jpgHaber:Fahri Düzenli

Öte yandan olayın görgü tanığı olan vatandaşlar olay esnasında büyük bir panik yaşadıklarını bölgede devam eden Tünel ve Yol çalışması sebebi ile bu tür kazaların devamından endişe duyduklarını ifade ettiler.



İlginizi Çekebilir