Dernekpazarı´nda TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı Açıldı

Dernekpazarı´nda TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı Açıldı

Dernekpazarı İlçesi Atatürk İmam Hatip Ortaokulu ve Hasan Cansız Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencilerinin 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı içinde yaptıkları proje çalışmalarını 4006 TÜBİTAK BİLİM FUARI olarak gösteriye sundular.

Dernekpazarı İlçesi Atatürk İmam Hatip Ortaokulu ve  Hasan Cansız  Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencilerinin  2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı içinde yaptıkları proje çalışmalarını 4006 TÜBİTAK BİLİM FUARİ olarak gösteriye sundular. 

Belediye Başkanı Dr. Mehmet Âşık, Kurum amirleri, Milli Eğitim Müdürü Cevdet Hacibektaşoğlu, Okul Müdürleri Aziz Özkan. Ali  Sait Abdioğlu, öğretmenler, muhtarlar ve halkın iştiraki ile açılan fuarda öğrencilerin  sergilediği projeler takdirle karşılandı. Nazari bilgilerin yerini alan bilimsel çalışmalarla Ülkemiz adına nelerin yapılabileceği gösterildi. Çalışmaları sürecindeki heyecanları ile ürettikleri eserlerin işlevlerini ziyaretçilere  anlatan projeci öğrencilerin mutlulukları parlayan gözlerinden  etrafa yansıyordu. Onları yetiştiren öğretmenleri ile idarecileri de bu güzel ortamı yaşamaktan onur duyuyor ve emeklerinin karşılığını görmekten  haz alıyordu. Tek tek gezilen stantlarda  Sorulan sorulara doyurucu cevaplar alındı./resimler/2018-5/12/1130304815424.jpgAtatürk İlkokulu Müdürü Ali Sait Abdioğlu´ nun yaptığı kısa bir konuşmadan sonra proje sorumlularına plaket taktimi gerçekleştirildi. Çekilen toplu fotoğrafla etkinlik sona erdi.

Haber: Fahri Düzenli/Dernekpazarı



İlginizi Çekebilir