Dernekpazarı`nda 23 Nisan Coşkusu

Dernekpazarı`nda 23 Nisan Coşkusu

Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 95. Yılı Dernekpazarı`nda büyük bir coşkuyla kutlandı.

Dernekpazarı'nın yüksek kesimlerinde kar yağışı vardı. Sabah saat  09.45 de Atatürk Anıtına  konan Milli Eğitim Çelenkinin  devamında saygı duruşu yapıldı. İstiklal Marşı eşliğinde  Şanlı Bayrağımız göndere çekildi.

Atatürk İlkokulu  Salonunda devam eden  program saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın söylenmesinden sonra günün anlam ve önemini belirten konuşma  sınıf öğretmeni Ahmet Çelik tarafından yapıldı.

Rukiye Göksu Sürmeneli`nin sunumuyla , öğrenci Hatice Reyhan Yılmaz konuşmasını yaptı. I/A sınıfı öğrencisi nin okuduğu şirin peşinden 4.Sınıf öğrencilerinin müzikli gösterileri sahnelendi. Öğrencilerin şiir okuması, kaşıkta top taşıma yarışması, Ana Okulu öğrencilerinin  Kafkas Oyunları gösterisini 4. Sınıf öğrencilerinin  mumya hazırlama yarışması takip etti. 1. 2. Ve 3. Sınıf öğrencilerinin müzikli  gösterileri izleyicilere  heyecanlı anlar yaşattı. Sandalye kapma, balon patlatma yarışmaları  sonunda Okul korosu sunun sunduğu bir birinden güzel eserlerden sonra okul halk oyunları ekibi sahne aldı.

Yarışmalarda  kazanan öğrencilere   Hediyeleri  Kaymakam Selim Erkovan,  Garnizon Komutanı Mustafa  Yılmaz, Belediye Başkanı Dr. Mehmet Aşık  ve Milli Eğitim Müdürü Cevdet Hacibektaşoğlu tarafından verildikten sonra öğrenciler yararına  hazırlanan kermesin açılışı yapılarak  kutlama  programı sona erdi.



İlginizi Çekebilir