Dernekpazarı’nda 19 Mayıs Coşkusu

Dernekpazarı’nda 19 Mayıs Coşkusu

Dernekpazarı ilçesinde 19 Mayıs Atatürk’ü anma, Gençlik ve Spor Bayramı çeşitli etkinliklerle kutlandı

19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramının 103. Yıl kutlaması saat 10.45 de Gençlik Spor Müdürlüğünün Anıta çelenk sunması ile başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı eşliğinde Şanlı Bayrağımız göndere çekildi.

Hava muhalefeti nedeni ile yarışmalar 26 Mayıs, Perşembe günü saat 13.00 de okul bahçesinde yapılacağı duyurulup salona geçildi. Salonda da Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasından sonra günün anlam ve önemini belirten konuşma öğrenci, Büşra Odabaş tarafından yapıldı.

12/A sınıfından öğrenci Enes Yazıcı “Gençliğe Hitabe”yi seslendirdi. Gençlik olarak Ata ya cevap 11/İ Sınıfı öğrencilerinden Hatice Berra Kibaroğlu’nun yönetiminde tüm öğrenciler tarafından seslendirildi. Hatice Nur Küçük ün okuduğu “Yıl 1919” adlı şiiri ile program Öğretmen ve öğrencilerin müzik dinletisi ile kültürel bölüm tamamlandı.

Hafta başı gerçekleştirilen koşu yarışmasında dereceye girenlerin ödül törenine geçildi.

1000 m. Gençlik koşusunun üçüncüleri, Hayrunnisa Macit ve Enes Yazıcı’nın ödülleri, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Müdürü Muhammet Bekir Sandıkçı, 1000. Gençlik Koşusu ikincileri, Sümeyye Altuncu ve Muhammet Fatih Gür ün ödülleri, Belediye Başkanı Dr. Mehmet Aşık, 1000.m Gençlik Koşusunun birincileri, Hatice Nur Küçük ile, Tuncay Akçay’ın ödülleri, Kaymakam Anıl Adıgüzel tarafından verildi. Programın Sunucu öğrenciler, Hayrünnisa Macit ve Ercan Aktürk tarafından sona erdiği duyuruldu.

Haber: Fahri DÜZENLİ



Anahtar Kelimeler: Dernekpazarı’ Mayıs Coşkusu

İlginizi Çekebilir