Dernekpazarı’nda 23 Nisan Coşkuyla Kutlandı

Dernekpazarı’nda 23 Nisan Coşkuyla Kutlandı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Dernekpazarı’nda çeşitli etkinliklerle kutlandı

23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramının 102. Yıl dönümü büyük bir coşkuyla kutlandı. Yılardır eski bayram kutlamalarına özlem duymuştuk. Atatürk İlköğretim Okulu hazırladığı birbirinden güzel etkinliklerle izleyicilerinde beğenisini kazandılar.

Sabah saat 10.30 da Hasan Cansız ÇPL bahçesindeki Atatürk büstüne konan çelenkle başlayan tören Atatürk İlkokulu bahçesinde öğrenciler, Ecrin Akgül ve Umut Ateş’in sunuculuğu ile devam etti.

Öğrenci Ebrar Özçelik, günün anlam ve önemi ile ilgili konuşmasını yaptı.  Ana sınıfı öğrencilerinin “Ela Ela” horon gösterisi,1/A ve 1/B sınıflarının müşterek hazırladıkları “Atatürk Çocukları, diğer sınıfların hazırladığı Bayrağım, Heykel, Balon Patlatma, ”Anadolu Ateşi” etkinlikleri yapıldı.

Yapılan resim yarışmasında ve günün yarışmalarında ödüle layık öğrencilerin ödül dağıtımına geçildi. Resim Yarışmasında üçüncü olan Reyhane Darvissi’nin ödülünü İlçe Tarım ve Orman Müdürü Turgut Kılıç, İkinci olan Ecrin Nur Güney’in ödülünü, Belediye Başkanı Dr. Mehmet Aşık, Birinci olan Büşra Yeşilçiçek'in ve sandalye kapma yarışmasında birinci olan Sümeye Cesur, Balon patlatma yarışmasında birinci olan, Fatma Zehra Şenel ile Muhammet Eskin'in ödüllerini Kaymakam Adıl Anıgüzel verdikten sonra kutlama programı sona erdi.

HABER: Fahri DÜZENLİ



İlginizi Çekebilir