Dernekpazarı’nda Kamu Kurumlarında Personel Değişikliği

Dernekpazarı’nda Kamu Kurumlarında Personel Değişikliği

Dernekpazarı ilçesinde Kamu Kurumlarında farklı tarihlerde değişik atamalar gerçekleştirildi.

Farklı tarihlerde kurumlarda yapılan atamalara göre son durum. Kaymakam Murat Yıldız’ın Diyarbakır vali yardımcılığına atanması ile yerine Konya Doğanşehir kaymakamı Adıl Adıgüzel geldi. Sakarya Erenler İlçesine atanan kaymakamlık yazı işleri müdürünün yerine kaymakamlık bilgisayar işletmeni Serap Yazıcı vekâleten görevlendirildi. Kaymakamlık veri hazırlama memuru Dursunbey Aydın emekli oldu.

Lise Müdürü Aziz Özkan Of İlçesine atandı. Yerine Hamza Cebi atandı. Müdür yardımcılığına Havva Gökçen Kar atandı. İlköğretim okulu müdürü atandı. Bünyesindeki ortaokul ve imam hatip ortaokulu ayrılarak her iki okul müdürlüğüne Kamil Kahveci atandı. Halk Eğitim müdürü Ömer Karaoğlu istifa ederek yerine vekâleten bakan yardımcısı Ahmet Vehbi Kasranoğlu asaleten atandı. Kasranoğlu dört yıldan beri İlçe Gençlik Spor Müdürlüğü görevini de sürdürüyor.

Ali Sait Abdik ten boşalan Atatürk ilköğretim müdürlüğüne de Zeynep Kılıç atandı. Gençlik merkezine Sinan Akgün müdür olarak görevlendirildi. 5 yıldır maliyeyi tek başına yürüten Zeki Topsakal yürütüyordu. Maliyeye atanan iki Gelir uzmanı Kerim Uyan ve Ertuğrul Atagün göreve başladıktan sonra Topsakal Müdürde rahatladı.

Haber: Fahri DÜZENLİ



İlginizi Çekebilir