Dernekpazarı’nda Sağlık çalışanları iftarda buluştu     

Dernekpazarı’nda Sağlık çalışanları iftarda buluştu     

Dernekpazarı ilçesinde Sağlık Hizmetlerini Geliştirme Derneğinin verdiği iftar yemeğinde sağlık çalışanları bir araya geldi.

Açılışının 22. Yıldönümünde iki güzel oluşum gerçekleşti. Dernekpazarı İlçesi hayır sever işadamı Dursun Ali Kurt tarafından 26.04.2000 yılında açılıp, hizmet vermeye başlayan sağlık Ocağının gelişmesi için aynı yıl, Fahri Düzenli’nin başkanlığında kurulan Sağlık Hizmetlerini Geliştirme Derneği’nin şimdiki yönetimi sağlık personeline iftar yemeği verme kararı aldı.

26 Nisan tarihi aynı zamanda Aile hekimi Tuğba Selçuk’un da doğum günü yıldönümüydü. Bu iki güzel oluşum adına İlçe Gençlik Merkezinde iftar yemeği verildi. Sağlık ekibi ve ailelerinin yanında Dernek yönetim Kurulu topluca iştirak ettiler. Kurucu Başkanını da davet ederek büyük bir vefa örneği göstermiş oldular.

Yemek sonunda Gençlik Merkezi Müdürü, Sinan Akgün Dr. Tuğba Selçuk için hazırlanan sürpriz doğum günü pastası ile salona girdi. O an salonda duygusal bir hava hâkimiyeti gözlendi. Pasta ikramı eşliğinde çaylar içilerek hoş bir zaman geçirildi.

HABER: Fahri DÜZENLİ



İlginizi Çekebilir