Dernekpazarı'ndan Afrika'ya Su Projesi

Dernekpazarı

Dernekpazarı ilçesinden Yılmaz Ayyıldız yaptığı kampanya ile Afrika’da suya hasret insanları sevindirdi

Ülkemiz su kaynakları bakımından zengin bir ülke. Ne var ki kıymetini bilmiyoruz. Su beğenmiyoruz. Musluk suyu yerine nasıl paketlendiğinden tam emin olamadığımız ve sağlığımız için ne kadar tehlike arz ettiğini bilmediğimiz plastik plastik kaplardaki suyu tercih ediyoruz. Susuzluktan ölen insanların yaşadığı dünyamız olduğunu  hatırlayarak onları da suya kavuşturma alışmalarına iştirak etmek insanlık görevimizdir.

İlçemiz Günebakan Mahallesi adına girişimde bulunan Yılmaz Ayyıldız çalışmaların sonuna gelerek  gerekli açıklamalar ve  fotoğrafları bizimle paylaştı. Emeği geçen, katkı sağlayan herkesten Allah razı olsun. Gücü  yerinde olan herkesin bu tür katkılara bulunmasını dilerim.



YILMAZ AYYILDIZ  IN BİLGİ PAYLAŞIMI

Afrika'da su kuyusu kampanyasını 16 Aralık 2020 başlayıp 10 Şubat 2021 tarihleri arasında kampanyamız bitmiştir. Bu tarihler arasında toplanan bağışlar ülkeler olarak aşağıda bu şekildedir.

İsviçre 8.670 TL

Hollanda. 1.650 TL

Fransa. 1.250 TL

Türkiye. 9.550 TL

Toplam 21.120 TL

Su kuyusu yapacağımız SADAKATAŞI DERNEĞİ ‘ile görüşerek acil ihtiyaç yerleri tespitini yaparak konuştuk Afrika'nın belirli 3 noktasında yapma kararı aldık. Göreceğiniz resimlerde o şehirlerde ve aynı şekilde olacaklardır. Bu su kuyuların yapma süresi 3 aydır 3 su kuyusunun bedeli 19.350 TL olup kuyuları yapacağımız SADAKATAŞI Derneğine EFT yaptım kalan bütçeyi de DERNEKPAZARI Kaymakamlığınca başlatılan HOLO boğazın içinde bulunan HOLO MESCİDİ tadilatına Zenozena ailesi olarak 1.770 TL olarak bağışladım. hem Dernekpazarı müftülüğü hem de SADAKATAŞI DERNEĞİ'ne yaptığım EFT dekontları elimde.

Zenozena ailesi olarak yurtdışı ve yurtiçinde katkı sağlayan köylülerimize teşekkür ederim. Allah hayrınızı kabul etsin. Allah razı olsun herkesten..

Haber: Fahri Düzenli/Dernekpazarı



Anahtar Kelimeler: Dernekpazarı' Afrika' Projesi

İlginizi Çekebilir