Dernekpazarı'nın Yeni Kaymakamı Anıl Adıgüzel

Dernekpazarı

Dernekpazarı Kaymakamı Murat Yıldız, Cumhurbaşkanlığı Mülki İdari amirleri Kararnamesi ile Diyarbakır Vali Yardımcısı olarak atanırken Dernekpazarı İlçesinin yeni Kaymakamı Anıl Adıgüzel oldu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlanan Resmi Gazete'de, 2021/412 sayılı kararın ek listesi paylaşıldı. Bu listede, mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile görev sürelerini tamamlayan veya hizmet ve mazeretleri kapsamında kararnamede alınan 624 mülki idare amirinin görev yerleri liyakat ve kıdemleri dikkate alınarak değiştirildi.

DERNEKPAZARI KAYMAKAMI ANIL ADIGÜZEL’İ TANIYALIM

Dernekpazarı Kaymakamlığına atanan Anıl Adıgüzel, 29 Mayıs 1991 yılında Merzifon'da doğdu. Liseyi İstanbul/Bağcılar Barbaros Anadolu Lisesi'nde bitirdi. Üniversiteyi İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü'nde okudu. Daha sonra Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Dış Ticaret Bölümü' nü tamamladı. 2013 yılı yaz döneminde İstanbul Büyükşehir Belediyesi' nde stajını tamamladı ve özel sektörde çeşitli firmalarda çalıştı. 2016 yılında Vergi Denetim Kurulu' nda Vergi Müfettiş Yardımcılığı mesleğine başladı. 2017 yılında Kaymakamlık sınavını kazanarak Tekirdağ Kaymakam Adayı olarak mesleğe başladı

Afyonkarahisar/Sinanpaşa' da Kaymakam Vekilliği Görevinde bulundu. İngiltere University of Sheffield'da yabancı dil eğitimi aldı. Kaymakam Anıl Adıgüzel,evli olup iyi derecede İngilizce bilmektedir. Kaymakam Anıl Adıgüzel, İçişleri Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğünün 25.10.2019 tarih ve 13591005-903.02.02 sayılı yazısı ile Konya İli Doğanhisar Kaymakamlığı görevine  atanıp 28.10.2019 tarihinde göreve başlamıştır.

Kaymakam Anıl Adıgüzel son yayınlanan Cumhurbaşkanlığı Mülki İdari Amirleri Atama ve Yer Değiştirme Kararnamesi doğrultusunda 20 Ağustos 2021 tarihi itibarı ile Dernekpazarı İlçesi Kaymakamlığı görevine atanmıştır.

Dernekpazarı Halkı olarak 2016 yılından bu yana 5  senedir İlçemiz Kaymakamı olarak görev yapan Kaymakamımız Murat Yıldız’a teşekkür ediyor,yeni Görevleri olan Diyarbakır  Vali Yardımcılığı görevlerinde başarılar diliyor,Dernekpazarı İlçemize yeni atanan Kaymakam Anıl Adıgüzel’e görevlerinde  başarılar diliyoruz



Anahtar Kelimeler: Dernekpazarı' Kaymakamı Adıgüzel

İlginizi Çekebilir