Dernekpazar'lı Öğrenciden İstanbul'da Örnek Doğa Duyarlılığı Etkinliği

Dernekpazar

Trabzon’lu İclal Özen,ailesinin desteği ile üç sene boyunca topladığı kapak ve pilleri İstanbul Güngören Trabzonlular Derneği Çocuk Kulübü vasıtası ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Yetkililerine ulaştırdı.

Haber:Fahri Düzenli

                Trabzon’lu İclal Özen,ailesinin desteği ile üç sene boyunca topladığı kapak ve pilleri İstanbul Güngören Trabzonlular Derneği Çocuk Kulübü vasıtası ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Yetkililerine ulaştırdı.

Trabzon Dernekpazarı İlçesi Güney Mahallesinden İclal Özen Ailesinin de desteği ile üç yıldır topladığı mavi kapak ve pilleri,  Üyesi olduğu Güngören Trabzonlular Derneği Çocuk Kulübü vasıtasıyla Çevre ve Şehircilik Bakanlığı yetkililerine teslim ederek, hem çevre koruma ve sosyal sorumluluk projelerine destek oluyor, hem de bu sayede aldığı tekerlekli sandalyeyi tedavi gören engelli ihtiyaç sahibi bir kardeşe de hediye ederek farklı bir  hizmette bulunuyor.

Okulunda da taktir ve teşekkür belgeleri alarak başarılı bir öğrenim süreci sergileyen İclal Özen, okulunda Müdür ve öğretmenlerinden, Güngören Trabzonlular Derneğinde, Dernek Başkanlarından plaket ve teşekkür belgelerini almaya hak kazandı.

   Güngören Trabzonlular Derneğinde yapılan Ödül Törende İclal Özen’e  plaketini taktim eden Hayrat Dağ Önü Köyü Derneği Başkanı, Şevket Süleymanoğlu yaptığı konuşmada; “Onur verici ve örnek projeye can veren İclal Özen Kızımızı gönülden tebrik ve takdir ediyor, tüm çocuklara örnek olmasını bekliyor, hayatı boyunca başarılar diliyorum,” dedi.

    Güngören Trabzonlular Derneği Başkanı, İbrahim Yılmaz yaptığı açıklamada; “Güngören Trabzonlular Derneğimizin her yaş, meslek ve cinsiyet grubu ile bir çok alanda başarılı bir sosyal toplum kuruluşuna yakışır, örnek, öncü, etkin, verimli, sürdürülebilir küçük, orta, büyük ölçekli ve süreli faaliyetleri planlayarak, zamanında hayata geçirme faaliyetlerde bulunuyoruz.. Bugün Güngören Trabzonlular Derneği olarak 9-15 yaş grubu seviyesindeki gençlere, dernekçiliği sevdirmek, vatan millet sevgisini geliştirmek, yaşanabilir bir çevre bilincini oluşturmak, sosyal sorumluluk anlayışı ile saygın bireyler yetiştirilmesine yardımcı ve destek olabilecek unsurları içinde barındıran bu projemiz , İclal Özen Kızımız ile hayat bulmuştur, tebrik ve teşekkür ederiz,” dedi.

KAYNAK:AA



İlginizi Çekebilir