Dernekpazarlılar Turnuva için Buluştu

Dernekpazarlılar Turnuva için Buluştu

İstanbul´da faaliyet gösteren Dernekpazarı Köylerini Kalkındırma Derneği gençlik grubu bir araya geldi

İstanbul´da yaşayan  Dernekpazarlı´lar kurdukları DERNEKPAZARI KÖYLERİNİ KALKINDIRMA DERNEĞİ ( DKV ) zaman zaman düzenlediği etkinliklerle  birbirlerine olan bağlılıklarını  güçlendirmektedirler.  Bu birlikteliklerden doğan  fikirler doğrultusunda  sosyal etkinlikler gerçekleştiriliyor. 

Dostluk, kardeşlik, birbirinden kopuk yaşayan Dernekpazar lıları bir araya getirmek, tanıştırmak, kaynaşmak ve   hepsinden  önemli Üniversitelere okuyan öğrencilere   ekonomik gelir sağlamak amacıyla  geçen yıl  başlatılan MAHALLELER ARASI FUTBOL TURNUVASI nın ikincisini başlatmak üzere  organizasyon ekibi gençleri vakfın (DKV) merkezinde bir  araya geldiler. 

DERNEKPAZARI MAHALLELERİ FUTBOL TEMSİLCİLERİ YEMEK´TE BULUŞTU

Komite hakkında  başkan Musa Çömlek  tarafından yapılan açıklama. 

?30/ EKİM 2015 Cuma akşamı Turnuva komitesi önderliğinde 12 mahalle temsilcilerimizle birlikte  İstanbul Dernekpazarı vakfında  yemekte buluştu. Komite başkanımız Musa çömlek yemek den sonra konuşma yaparak takım temsilcilerine  bu turnuva mızı neden yaptığımızı  Dernekpazarı n

Nüfusuna kayıtlı 221 üniversite öğrencilerimize katkı sağlamak ve 12 takımın 150 oyuncusu ve oraya gelecek olan  Dernek pazarlı hemşerilerimizle tanışmak ve kaynaşmak için düzenlenmiş bir etkinliktir. Önceliğimiz üniversite okuyan öğrenci kardeşlerimiz  için, onların burslarını karşılamak için bu tür etkinlikleri yapmaya çalışacağız. yemekte takım temsilcilerin  görüşlerini de aldık ve hepside bu organizyon da olduğumuz için ve bu 221 öğrenci kardeşlerimize yanlarında olmak ve onlar için yapılacak olan her organizyonlarda  yer almak istediklerini  söylediler . Bizde DERNEKPAZARI VAKFI  futbol komitesi olarak 12 takımımıza teşekkürlerimizi sunarız. Turnuvaya katılacak takımlar ve temsilcileri  su şekildedir.Turnuvamız 22 veya  29 kasım 2015 Pazar günü başlayıp 2 veya Mayıs10 2016 Pazar günü sona erecek turnuvamız her Pazar sabah  saat 9 da başlayıp 12 de son erecek şimdiden tüm takımlarımıza başarılar diliyoruz.  ? 

Komitedeki  Üyeler:

1-Akköse mh.Recep GÜR

2-Kondu mh. Ali YAZICI

3-Güney mh. Fatih DEMİRTAŞ

4-Gülen mh.Dursun BİBER

5-Günebakan mh. Süleyman KESKİN

6-Tasçılar mh.Mahmut DİLAVER

7-Çayırbaşı  mh.İbrahim TOPAL

8-Çalışanlar mh.Hüseyin YAVUZ

9-Yenice mh. Bekir ÖZDEMİR

10- Tüfekçi mh. Mustafa İLHAN

11-Kalanas  Musa ÇÖMLEK

12- Mardadas Ahmet BAYKA

Haber: Fahri Düzenli

 



İlginizi Çekebilir