Dernkpazarı İlçesinde Filistin'e Destek İçin Hayır Çarşısı Etkinliği

Dernkpazarı İlçesinde Filistin

Dernekpazarı İlçesi Müftülüğü, Milli Eğitim Müdürlüğü ve Türkiye Diyanet Vakfının Dernekpazarı Şubesinin müştereken düzenledikleri kermes HAYIR ÇARŞISI olarak 10 Kasım Cuma Günü gün boyu, Merkez Camii arkasında açıldı.

Fahri Düzenli

      Dernekpazarı İlçesi Müftülüğü, Milli Eğitim Müdürlüğü ve Türkiye Diyanet Vakfının Dernekpazarı Şubesinin müştereken düzenledikleri kermes HAYIR ÇARŞISI olarak 10 Kasım Cuma Günü gün boyu,  Merkez Camii arkasında açıldı. İlçe Müftülüğünün ana organizasyonunu üstlendiği HAYIR ÇARŞISI faaliyetinde, Diyanet Vakfı Dernekpazarı Gençlik gurubu ile, Diyanet Vakfı Kadın Kolları Gönüllülerinden de önemli desteğin geldiği bilgisini aldık. 

    İlçe Kaymakamımız Emre Akçay  Kamu Kurumu personeli ile kermesi ziyaret ederek Müftü Sinan Taşkın’dan organizasyonla ilgili bilgiler aldı. Kermeste sergilenen  Kudüs resim tablolarını  dikkatle inceledi. Kermese halkın ilgisi yoğundu. Cuma  günü olması nedeni ile  Namaz sonrası ilginin artarak devam ettiği görüldü. Elde edilecek gelirin tamamı  Filistin li ve Gazne li kardeşlerimize gönderilecektir.



İlginizi Çekebilir