DEVA Partisinden Çaykara'da Genel Kurul ve Söyleşi

DEVA Partisinden Çaykara

Deva Partisi Çaykara İlçesi Genel Kurulu 15 Mayıs 2022 Pazar Günü gerçekleştiriliyor.

Mevcut Başkan Muhsin Yazıcı’nın aday olduğu Genel Kurulda başka aday olup olmayacağı kongre saatinde belli olacak.

15 Mayıs Pazar Günü saat 15.30’da Çaykara Halk Eğitim Merkezi toplantı Salonunda gerçekleştirilecek olan Genel Kurulun yoğun bir katılım ile gerçekleşmesi bekleniyor.

Genel Kurula Deva Partisi Genel Başkanı Baş Danışmanı Ramız Ongun,Deva Partisi Trabzon İl Başkanı Kubilay Çiçek ile komşu İl ve İlçelerin İlçe Başkanlarının da katılmaları bekleniyor.

UZUNGÖL MUCCA CAFE’DE SÖYLEŞİ

Deva Partisi Genel Kurulunun ardından Uzungöl Mucca Cafe’de saat 19.00’da bir söyleşi gerçekleştirilecek.

Genel Kurula Deva Partisi Genel Başkanı Baş Danışmanı Ramız Ongun,Deva Partisi Trabzon İl Başkanı Kubilay Çiçek ile komşu İl ve İlçelerin İlçe Başkanlarının da katılımları ile gerçekleştirilecek olan söyleşiye Çaykara İlçesinden herkes katılabilecek.

RAMIZ ONGUN KİMDİR?

Ramiz Ongun, 17 Mart 1947 tarihinde Adana’nın Kozan ilçesinin Kale köyünde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini burada tamamladı. Bursa İktisadi-Ticari İlimler Akademisi İktisat Bölümü'nde tahsil gördü.

Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi’nden mezun oldu.

Daha sonra Alparslan Türkeş ile tanışarak Cumhuriyetçi Köylü Millet Partisi'ne katıldı.Bunun yanında Ülkü Ocakları Genel Başkanlığı, Gümrük Kontrolörleri Kurulu Başkanlığı,

MHP Gençlik Kolları Genel Başkanlığı, MHP Genel İdare Kurulu Üyeliği ve Ülkücü-İşçiler Genel Başkan Müşavirliği görevlerini yürüttü.

12 Eylül 1980 askeri darbesinin ardından da Türkeş'in emriyle yurt dışına çıktı.Bu dönemde Almanya'da üniversiteden sınıf arkadaşı olan Nesrin Hanım'la evlendi.

1989 yılında da Türkiye'ye geri döndü. 1992 senesinde de Türk Ocakları Merkez Yönetim Kurulu Üyesi oldu.

Milliyetçi Hareket Partisi'nde üç kez genel başkanlığa aday oldu, ancak seçilemedi.

Almanca bilen Ramiz Ongun, üç çocuk babasıdır.



İlginizi Çekebilir