Diller Destan Düğünle Evlendiler!

Diller Destan Düğünle Evlendiler!

Çaykaralı sevilen simalardan işadamı Ferhat Yıldız´ın avukat oğlu Serhat Yıldız ile Gıda Yüksek Mühendisi Esra Doğangün görkemli bir düğün töreni ile dünya evine girdiler.

Çaykaralı sevilen simalardan işadamı Ferhat Yıldız´ın avukat oğlu Serhat Yıldız ile Gıda Yüksek Mühendisi Esra Doğangün görkemli bir düğün töreni ile dünya evine girdiler. 

Çaykara´nın tanınmış ve sevilen simalarından 1980-1989 yıllarında ilçemizde fotoğraf stüdyosu çalıştırarak insanımıza hizmet veren, dönemin Karadeniz, Milliyet ve Anadolu ajansı muhabirliğini yaparak yöremizin tanıtımında büyük emeği olan şu anda Trabzon Uzun Sokak meydan çıkışında mesleğini sürdüren Ferhat Yıldız Avukat oğlu Serhat Yıldız´ı dillere destan düğünle evlendirdi. /resimler/2018-9/10/2142107203073.jpgGülay ve Ferhat Yıldız ailesinin avukat oğlu, Çaykara Gündem Gazetesi hukuk danışmanı Serhat Yıldız ile Bolu ilinden Şule-Adem Doğangün ailesinin biricik kızları Gıda Yüksek Mühendisi Esra Doğangün Trabzon Yalı Park otelde düzenlenen muhteşem düğün töreniyle dünya evine girdiler. 

İlginin çok yoğun olduğu düğün gecesine Trabzon milletvekili Salik Cora, Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç, işadamları, Çaykaralı hemşerilerimiz yanı sıra, damat Serhat Yıldız´ın avukat arkadaşları katıldı. Düğün töreninde Serhat ile Esra´nın mutlulukları görülmeye değerdi. Düğünde Karadeniz´in önemli sanatçılarından Onay Şahin sahne alarak söylediği birbirinden güzel parçalarla katılımcılar uzun süre horon oynattı. 

Çaykara Gündem Gazetesi Ailesi olarak Serhat ve Esra çiftine mutluluklar diliyoruz./resimler/2018-9/10/2142415953662.jpg



İlginizi Çekebilir