DİN-BİR-SEN`den Darbeye Tepki!

DİN-BİR-SEN`den Darbeye Tepki!

DİN-BİR-SEN`den Darbeye Tepki! Din Bir Sen Trabzon İl Başkanı Celalettin Akçadoğan,? Devletimizin dirlik ve düzenini, milletimizin birlik ve beraberliğini bozmaya yönelik yapılan her türlü darbe teşebbüsünü şiddetle kınıyoruz, ?dedi

Din Bir Sen Trabzon İl Başkanı Celalettin Akçadoğan, yayınladığı basın açıklamasında, ?Devletimizin dirlik ve düzenini, milletimizin birlik ve beraberliğini bozmaya yönelik yapılan  her türlü darbe teşebbüsünü en şiddetli şekilde kınıyor ve lanetliyoruz. Özgürlükten ve Demokrasiden geri dönüş olmayacağını haykırıyoruz, dedi.

Akçadoğan Yayınladığı Basın açıklamasında; Milletin namusu olan demokrasiye el uzatmak isteyen gözü dönmüş güruhların, milli egemenliğimizin sembolü TBMM ile bir kısım kamu bina ve araçlarını Bombalamasına, asker, polis ve sivil vatandaşlarımıza kurşun sıkmasına, basın kuruluşlarını işgal etmesine ve halkın oylarıyla seçilmiş olan Türkiye Cumhuriyeti Reisi ve Hükümetini devirmeye yönelik cinnet niteliğindeki darbe girişimine şahit olduk. 15 Temmuz 2016 gecesi yaşanan bu mel´un saldırı, demokrasi tarihimize kara bir leke olarak geçmiş olmakla birlikte ?ezelden beridir hür yaşamış ve ebedlere kadar hür yaşayacak? Aziz Milletimizin, devletine ve demokrasisine sahip çıkmak üzere vermiş olduğu topyekûn mücadelesi sayesinde de ?Demokrasi Bayramı´na dönüştürdük inşallah ifadesini kullandı..

/resimler/2016-7/17/2330325349748.jpgMillet olarak tüm farklılıklarımızı bir kenara bırakarak ?Söz konusu vatansa, söz konusu özgürlük ve demokrasi ise gerisi teferruattır.? Diyen Akçadoğan, kenetlenmemiz halinde neleri başarabileceğimizi; Yarınlarımızı ipotek altına almaya kalkışan darbecilere hadlerini bildirip  bu aziz milletin akl-ıselim sahibi mensupları olarak neler yapabileceğimizi de gösterdik. Din Bir Sen (Trabzon) Sendikası olarak bu milletin özgür iradesini yok sayacak tüm darbelere ve teşebbüslerine karşıyız. Bu toprakları, her karışı için bedel ödeyerek cennet vatan haline getiren kahraman milletimiz, yüzlerce yıllık emeğinin meyvesi olan Türkiye Cumhuriyeti´ni, onun demokratik bir hukuk devleti olma vasfını, özgürlüklerini ve iradesini demokrasi düşmanlarına bırakmayacak kadar onurlu ve şerefli olduğunu da bedel ödeyerek gösterdiklerini söyledi..  

Basın açıklamasının son Bölümünde Din Bir Sen Trabzon Teşkilatı olarak Bu menfur hadise sonucu Dik duran ve kesin tavır alan  Başta Cumhur Reisine, Hükümete, Muhalefet partilerine,  güvenlik güçlerimize, evveliyatı Sendikamıza ve tüm STK lara şükranlarımızı sunarken hasseden 15 Temmuz Akşamından itibaren teşkilatına emir vererek, camilerden selalar ezanlar okutturarak, Halkın manevi duygularını canlı tutan, Ezanları Susturan Darbelrin yerine Darbeleri susturan Selalar ve Ezanlarla müdahale eden D.İ.B  Mühderem Prof Dr Sayın Mehmet GÖRMEZ Beyefendiye  hasseden Şükranlarımızı sunar Hakk´a yürüyen şehitlerimize Allah´tan rahmet milletimize başsağlığı ve yaralılarımıza acil şifalar dileriz, İfadesini kullandı.

Haber kaynağı:Çaykara Gündem Gazetesi



Anahtar Kelimeler: Darbeye Tepki

İlginizi Çekebilir