DKV'nin Kermesine Yoğun İlgi

DKV

Dernekpazarı Köyleri Kültür ve Dayanışma Derneğinin açtığı kermese yoğun ilgi

Merkezi İstanbul Güngören de bulunan DKV (DERNEKPAZARI KÖYLERİ KÜLTÜR VE DAYANIŞMA VAKFI) Okuyan öğrencilerine verdiği burslardan ayrı yetim ve Şehit Ailelerine de el uzattı. Yaptığı yardımları  daha geniş kitlelere ulaştırabilmek için gelir arttırıcı bir sürü etkinliğe imza attı. Her Dernekpazarlı ve yardımseverlerden 1361'e her ay muntazam atılan mesajlardan 10 Tl gelir sağlamaya devam ederken, Mahalleler arası  futbol turnuvası düzenlendi, Atıcılık kursu açıldı. 18 Mayıs pazartesi günü  açılan Kermesle faaliyetlere bir yenisi eklendi./resimler/2015-5/26/2110194627258.jpg

Haznedarda açılan kermesin açılışına Güngören Belediye Başkanı, Şakir Yücel Karaman, AKP Güngören İlçe Başkanı, Ercüment Sever, AK Parti 3. Bölge Milletvekili Adayları Mehmet Baykan, Abdullah Başçı'nın yanında İş adamları Fikri Kurt, Necati Coşkun, Ahmet Kılıç, Yönetim Kurulu tam kadro, Çok sayıda Dernekpazarlı ve halk  iştirak  etti. 

 Bir hafta boyunca açık kalan kermese bağışlanan eşyalar ve hazırlanan gıda maddeleri tahminlerin çok çok üstünde oldu. Satışlardan elde edilen gelir ve kalan eşyaların da paraya dönüşümünden sonra öğrencilere burs, Fakirlere, yetim, gazi ve şehit ailelerinden yardıma ihtiyacı olanlara dağıtılacaktır.

Haber: Fahri Düzenli/Çaykara Gündem Gazetesi

 



Anahtar Kelimeler: DKV’nin Kervesine Yoğun İlgi

İlginizi Çekebilir