Doç. Dr. Mehmet Okutan’ı Binler Uğurladı

Doç. Dr. Mehmet Okutan’ı Binler Uğurladı

Trabzon Üniversitesi öğretim görevlilerinden kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Çaykaralı hemşehrimiz Doç. Dr. Mehmet Okutan son yolculuğuna uğurlandı

Trabzon Üniversitesi Eğitim Fakültesi Eğitim Bilimleri bölümünde görev yapan, Çaykara (Holaysa)Yeşilalan mahallesinden Doç. Dr. Mehmet Okutan geçirdiği kalp krizi sonucu 66 yaşında hayatını kaybetti.

Doç.Dr.Mehmet Okutan için ilk tören  Trabzon İskenderpaşa Camii’nde öğle namazını müteakip cenaze namazı kılındı. Cenaze törenine Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, KTÜ Rektörü Hamdullah Çuvalcı, AK Parti Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu, İYİ Parti Trabzon İl Başkanı Azmi Kuvvetli, CHP Ortahisar İlçe Başkanı Fatih Suat Oyman, AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, yakınları ve binlerce seveni katıldı.

Trabzon’da Okutan'ın cenaze namazını eski Diyanet Musaf inceleme başkanı ve emekli Müftü ağabeyi Ahmet Okutan kıldırdı.

Trabzon İskenderpaşa Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Çaykara-Yeşilalan mahallesine gönderilen merhum Mehmet Okutan burada ikindi namazı müteakip evinin önünde kılınan cenaze namazının ardından dualarla son yolculuğuna uğurlandı.



Anahtar Kelimeler: . . Mehmet Okutan’ Binler Uğurladı
MİKDAT KOÇ
4.08.2022 22:22:51
GÜLE GÜLE MEHMET'İM.

kemal kurban karaçam ogene
6.08.2022 15:50:00
sayin hocaya allahtan rahmet kederli ailesine bas sagligi diliyorum turkiyenin basi sagolsun bulunmaz degerler {gelir bir bir gider bir bir kalir bir gelen gider giden gelmez bu bir sir}

İlginizi Çekebilir