Doğaseverler, Aydın Mutlu ile devam dedi

Doğaseverler, Aydın Mutlu ile devam dedi

Uzungöl Doğa Sporları Adrenalin Kulübü Derneği (UDSAK) 3.Olağan kongresini yaptı. Başkanlığına Aydın Mutlu tekrar seçildi.

Trabzon´da bulunan Kulüp binasında gerçekleşen kongrede, UDSAK üyelerinin katılımı ile gerçekleşen genel kurul toplantısında, İstiklal marşı ve saygı duruşunun ardından Divan Başkanlığına Yüksel Yavuz seçilirken, İbrahim Ethem Aslanoğlu ve Hatice Gedikoğlu katip üyelikleri görevini üstlendi. Faaliyet ve denetleme raporlarının okunup ibra edilmesinin ardından, Tek listeyle gidilen seçimde,  (UDSAK)  başkanlığına Aydın Mutlu yeniden seçildi./resimler/2015-9/20/2012217276427.jpgBaşkanlığa tekrar seçilen Uzungöl Doğa Sporları Adrenalin Kulübü Derneği  (UDSAK) Başkanı Aydın Mutlu,  ?2010 yılında kurulan derneğimizin şu ana kadar yaptığı faaliyetlerle bölgemizin tanıtımında çok büyük katkı sağladık. Sadece sağlıklı bir yaşam için değil, doğa ve kültürel bilinci yaygınlaştırmak 7 den 77 ye her yaştan sporsevere doğa sporları yapma imkânı sağlamak ve organize etmek amacı ile bölgemizin doğa turizminde de hak ettiği yere getirmek için bu güne kadar yaptığımız faaliyetlerle üyelerimiz ile birlikte elimizden gelen gayreti gösterdik,?dedi. /resimler/2015-9/20/2013007121053.jpgHer yaştan sporsevere göre aktivitelerinin olacağını belirten Mutlu sözlerine şöyle devam etti. Aklınıza gelebilecek her türlü sportif faaliyet yapmak istiyoruz. Amacımız sporseverleri bir araya getirerek bilinçli ve daha profesyonelce spor yapmalarına imkân sağlamak. Ayrıca kültürel ve sanatsal alanlarda da çalışmalarımız olacak. Bu anlamda sizlerin huzurunda çalışma arkadaşlarıma bir kez daha teşekkür ediyorum. Ümit ediyorum ki yeni yönetim kurulu da bu faaliyetlerin sayısını arttırıp daha iyi çalışmalar yapacaktır.? şeklinde konuştu.  

Seçilen yönetim kurulu üyeleri şu şekilde oluştu: Aydın Mutlu, İbrahim Ethem Aslanoğlu, Hayretin Mutlu, Hamdiye Mutlu, Yılmaz Karaca, Şenol Tanrıkulu, Mustafa Akgül, Mustafa Takaoğlu, Ahmet Dilek ve Erdoğan Keleş. 

Denetim Kurulu üyeleri; Yüksel Yavuz, Faruk Eroğlu ve M.Ebubekir Büyüklüoğlu.

Haber:Çaykara Gündem Gazetesi



İlginizi Çekebilir