Doktor İrfan Coşkun´un Baba Acısı

Doktor İrfan Coşkun´un Baba Acısı

Kadohor Mahallesinden Doktor Mehmet İrfan Coşkun´un Babası Mustafa Coşkun Hakkın Rahmetine Kavuştu

Çaykara Merkez Işıklı Mahallesinden Doktor Mehmet İrfan Coşkun Hocamızın baba acısı. Doktor İrfan Coşkun´un Babası Mustafa Coşkun yakalandığı amansız hastalıktan kurtulamayarak Hakka yürüdü.

 Merhum Mustafa Coşkun 13 Aralık Çarşamba Günü Öğle Namazına müteakip Çaykara Merkez Camii önünde kılınacak olan cenaze namazının ardından İlçemiz Kadohor Mahallesinde bulunan Aile Mezarlığında defnedilecektir.

Çaykara Gündem Ailesi olarak Merhum Mustafa Amcamıza Allah´tan Rahmet Başta Doktorumuz Mehmet İrfan Coşkun olmak üzere kederli ailesine ve de tüm Çaykara Halkımıza baş sağlığı dileklerimizi iletiyoruz.

MEHMET İRFAN COŞKUN´U TANIYALIM

Bir babanın hayattan göçüp giderken geriye bırakabileceği en güzel miras  hayırlı bir evlat olsa gerek.Çünkü o hayırlı miras bir ömür boyunca o babanın rahmet ile anılmasına vesile olacaktır.

Çaykara İlçemizin hem Tıp Dünyasına hem de Toplum Hayatına kazandırmış olduğu en önemli değerlerimizden bir tanesi Sevgili Hocamız Mehmet İrfan Coşkun.

Eğitimi,Kültürü,Alçakgönüllülüğü ile mütavazi yapısı ile ve de en önemlisi her zaman gülen her zaman hayata pozitif bakmasını başarabilen yüzü ile Çaykara İlçemizde herkesin parmak ile gösterdiği bir isim olmuştur Doktorumuz Sevgili Mehmet İrfan Coşkun./resimler/2017-12/12/1136140957736.jpg1983 Yılında Çaykara Merkez Ortaokulundan 1986 yılında ise aynı sınıfı paylaştığımız ve de bir ömür boyunca aynı sınıfı paylaşmaktan gurur duyduğum Çaykara İnönü Lisesinden mezun olan doktorumuz aynı yıl KTÜ Tıp Fakültesini kazandı

1992 Yılında Tıp Fakültesinden Mezun olan Doktorumuz 1992-1993 Yılları arasınsa Samsun Çarşamba Gökçeli Sağlık Ocağı Doktoru olarak göreve başladı.

1998-2007 Yılları arasında Trabzon Numune Hastanesinde Psikitatri Uzmanı olarak çalışan Doktorumuz Mehmet İrfan Coşkun ayrıca 1998 Yılında Atatürk Üniversitesinde Yüksek Lisans Eğitimi almaya başladı.

2007 Yılında Arkadaşları ile birlikte Trabzon Özel İmperial Hastanesini kuran Doktor Mehmet İrfan Coşkun 2014 Yılına kadar 7 sene boyunca hem Çaykara Halkımıza hem de Trabzon İnsanımıza çok faydalı hizmetler sunmayı başardı.

2014 Yılı Mahalli İdareler Seçimleri sonucunda Trabzon Büyükşehir Belediyesi İl Genel Meclisi Üyeliğine Seçilen Doktorumuz Mehmet İrfan Coşkun İşini İstanbul´a taşıması sebebi ile 2015 Yılında bu görevinden ayrılmak zorunda kaldı.

Bir Dönem Trabzonspor Futbol Kulübü Yönetim Kurulu Üyeliği de yapan Doktorumuz Mehmet İrfan Coşkun Sağlık alanında da Trabzonspor Kulübümüzde uzun seneler görev yaptı.

2015 Yılında İstanbul Sancaktepe´de bulunan İstanbul Via Hospital´da Yönetici olarak göreve başlayan Doktorumuz Mehmet İrfan Coşkun Halen İstanbul´da Özel Estiva Boğaziçi Tıp Merkezinde hem doktor hem de yönetici olarak görev yapmaktadır.

www.caykaragundem.com 



İlginizi Çekebilir