Doktor Şenol Ardıç'ın Anne Acısı

Doktor Şenol Ardıç

İlçemiz Taşlıgedik Mahallesinden Trabzon Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi Uzman Doktorlarından Doc. Dr. Şenol Ardıç’ın annesi Elmas(Zennure) Ardıç Hakkın rahmetine kavuştu.

İlçemiz Taşlıgedik Mahallesinden Trabzon Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi Uzman Doktorlarından Doc. Dr. Şenol Ardıç’ın annesi  Elmas(Zennure) Ardıç Hakkın rahmetine kavuştu.

Yaklaşık 2 senedir rahatsız olan Zennure Ardıç ne yazık ki yakalandığı amansız hastalıktan kurtulamayarak hakkın rahmetine kavuştu.

Komşuları tarafından çok sevilen ve toplumun hizmeti için iki tane doktor yetiştiren Merhum Zennure Ardıç’ın ani ölümü Taşlıgedik Mahallesinde ve Çaykara İlçesinde büyük üzüntüye sebep oldu.

Trabzon Kanuni Eğitim ve araştırma Hastanesi Doktorlarından Doc. Dr Şenol Ardıç’ın annesi olan Merhum Zennure Ardıç aynı zamanda Doktor Nedim Ardıç ile Davut ve Bilal Ardıoç’ın da anneleriydi.

Merhum Zennure Ardıç  12 Mayıs 2020 Salı Günü öğle namazına müteakip İlçemiz Taşlıgedik Mahallesinde kılınacak olan öğle namazının ardından aynı yerde bulunan aile kabristanlığında son yolculuğuna uğurlanacak.

Çaykara Gündem Ailesi olarak Merhum Zennure Ardıç’a Allah’tan rahmet kederli ailesine baş sağlığı dileklerimizi iletiyoruz.

İLETİŞİM:

Doc. Dr. Şenol Ardıç-Kanuni Eğitim araştırma Hastanesi-Oğlu-0 537 7048896

Doktor Nedim Ardıç-Oğlu-0 532 5977489

Davut Ardıç-Oğlu-0 532 3333093

Bilal ardıç-Oğlu-0 536 3969953



Anahtar Kelimeler: Doktor Şenol Ardıç' Acısı
Bayram ÖZCAN
13.05.2020 16:31:56
Allah rahmet eylesin.Ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum.Mekanı cennet olsun.

İlginizi Çekebilir