Dünya Masa Tenisi Günü Uzungöl´de Kutlandı

Dünya Masa Tenisi Günü Uzungöl´de Kutlandı

6 Nisan Dünya Masa Tenisi Günü Uzungöl´de Gerçekleştirilen Çeşitli Etkinlikler İle Kutlandı

Karadeniz Turizminin en önemli Merkezlerinden bir tanesi olan Uzungöl bu defa Sportif anlamda anlamlı bir organizasyona ev sahipliği yaptı.6 Nisan Dünya Masa Tenisi Günü Uzungöl´de gerçekleştirilen çeşitli etkinlikler ile kutlandı.

Dünya Masa Tenisi Günü Trabzon etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen Organizasyon Gençlik ve Spor Çaykara İlçe Müdürlüğü tarafından organize edildi./resimler/2018-4/7/1237477900587.jpgGençlik ve Spor Çaykara İlçe Müdürü Yusuf Kurt´un günlerce yoğun bir tempo ile yaptığı hazırlık çalışmalarının ardından 6 Nisan 2018 Cuma Günü Uzungöl´de Organizasyon Etkinlikleri gerçekleştirildi.

YOĞUN KATILIM

Dünya Masa Tenisi Etkinliği yoğun bir katılım ile gerçekleşti.Etkinliğe Çaykara Kaymakamı İhsan Ayrancı,Çaykara Belediye VBaşkanı Hanefi Tok,İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çamurali,Uzungöl Muhtarı Mustafa Tahan,Uzungöl Turizmini Yaşatma Derneği Başkanı Mustafa Akyüz,Uzungöl Biruz Yönetim Kurulu Başkanı İdris Akyüz,Yönetim Kurulu Üyeleri Bayram Çiçek ve Ahmet Özbek ile yoğun bir halk katılımı ile gerçekleşti.

KAYMAKAM AYRANCI-ÇAYKARA HER ALANDA LİDER

Çaykara İlçemizin her alanda Lider ve de Örnek bir İlçe olduğunu ifade eden Çaykara Kaymakamı İhsan Ayrancı  Karadeniz Turizminin en önemli Merkezlerinden olan Çaykara İlçemizin Sosyal ve de Kültürel anlamda da farklı ve de özel bir ilçe olduğunu sözlerine ekledi./resimler/2018-4/7/1219443504370.jpgŞirin İlçemiz Çaykara´da göreve geldikleri günden bu yana İlçemizin her etkinlik ve organizasyonunda yer alma gayreti içerisinde olma ve de bu etkinlerde aktif bir şekilde yer alma gayreti içerisinde olduklarını anımsatan Kaymakam Ayrancı Çaykara İlçemizde Sportif anlamda da bir çok etkinlik gerçekleştirdiklerini ve de Çaykara İlçemizin Turizmin yanı sıra Spor Etkinlikleri ile de gündeme gelmesini sağladıklarını sözlerine ekledi.

BAŞKAN TOK-ORGANİZASYONLARIMIZ DEVAM EDECEK

Dünya Masa Tenisi Günü Etkinliklerinin Uzungöl´de gerçekleştirilmesinden dolayı duyduğu mutluluğu ifade ederek konuşmasına başlayan  Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok bu mükemmel organizasyonu büyük bir başarı ile düzenleyen Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğümüze ve de Müdür Yusuf Kurt´a Çaykara İlçemiz adına teşekkür etti.

Çaykara İlçemizin tarihi ve doğal güzelliklerinin yanı sıra Spor Organizasyonları bakımından son derece uygun fiziki şartlara sahip olduğunu ifade eden Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok imkanlar ölçüsünde bu fiziki şartları değerlendirerek gerçekleştirdikleri Organizasyonlar ile Çaykara İlçemizi en iyi şekilde temsil ettiklerini sözlerine ekledi.

MÜDÜR KURT-HALKIMIZIN İLGİSİ BİZİ GURURLANDIRIYOR

Çaykara İlçemizin ve de Çaykara insanımızın her şeyin en iyisine ve de en güzeline layık olduğunu ifade ederek konuşmasına başlayan Gençlik ve Spor Çaykara İlçe Müdürü Yusuf Kurt İlçe Müdürlüğü olarak gerçekleştirdikleri etkinlikler ile halkımızın bu ilgisine layık olmaya çalıştıklarını sözlerine ekledi.

Çaykara İlçemizin Uzungöl,Sultanmurat,Yedi Göller gibi çok önemli Turizm Merkezlerinin bulunduğunu ve de bu yüzden İlçemizin Turizm Merkezi olarak tanındığını ifade ederek konuşmasına başlayan Gençlik Ve Spor Çaykara İlçe Müdürü Yusuf Kurt En büyük hedeflerinin ise Turizmin yanı sıra Çaykara İlçemizin bir Spor Merkezi haline gelmesi olduğunu sözlerine ekledi.

/resimler/2018-4/7/1222027100871.jpgGençlik Ve Spor Çaykara İlçe Müdürlüğü olarak Çaykara İlçemizde ve de Uzungöl´de çeşitli Ulusal Organizasyonlara imza atmanın mutluluğunu yaşadıklarını anımsatan Yusuf Kurt 2017 Yılında Gerçekleştirdikleri  ?Uzungöl Dağ Bisikleti Maraton Yarışmalarının? Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından Ulusal Yarışmalar kapsamına alındığını ve de bundan sonra bu yarışmaların Çaykara ve de Uzungöl´de Ulusal düzeyde gerçekleştirileceğini sözlerine ekledi.

Yeni Hedeflerinin Masa Tenisi Müsabakalarının da Çaykara İlçemizde yapılabileceğini herkese kanıtlamak olduğunu ifade eden Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Yusuf Kurt Doğası ile Muhteşem bir güzelliğe sahip olan Çaykara İlçemizi Spor ile bütünleştirerek Çaykara İlçemizin İsmini Dünyaya duyurmayı hedeflediklerini sözlerine ekledi./resimler/2018-4/7/1239218527424.jpgTRABZON´DAN 40 SPORCU KATILDI

Organizasyona Trabzon İlimizden 40 Masa Tenisi Sporcusu katıldı.Uzungöl  Şehit Mehmet Aygün İlkokulu,Ortaokulu ve İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri de etkinliğe katılarak organizasyona farklı bir güzellik katmış oldular.

MASA TENİSİ MASALARI GÖLÜN ÇEVRESİNE YERLEŞTİRİLDİ

6 Nisan Dünya Masa Tenisi Günü ile ilgili olarak Organizasyon Komitesi tarafından 30 adet Masa Tenisi Masası Gölün çevresinde uygun yerlere yerleştirildi.

Her masanın başına profesyonel Masa Tenisi oyuncuları yerleştirildi.Masa Tenisi müsabakalarına ziyaretçiler yoğun bir ilgi gösterdiler

KAYMAKAM AYRANCI VE BAŞKAN TOK´TAN GÖSTERİ MAÇI

Organizasyon Etkinlikleri Çaykara Kaymakamı İhsan Ayrancı ile Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok arasında oynanan Gösteri Müsabakası ile başladı.Daha sonra Kaymakam Ayrancı ve Başkan Tok Farklı Sporcular ile de oyun oynadıolar.

Müsabakaların ardından ise misafirler ve de sporcular akşam saatlerine kadar Masa Tenisi oynamanın keyfini yaşadılar.

AHMET KARACA´DAN MUHTEŞEM BİR KONSER

Organizasyonda Uzungöl Şehit Mehmet Aygün  Ortaokulu Türkçe Öğretmeni Ahmet Karaca tarafından bir konser etkinliği de gerçekleştirildi.Birbirinden güzel Karadeniz türküleri Ahmet Karaca´nın muhteşem sesi ile farklı bir anlam buldu

Organizasyona katılan Misafirler Ahmet Karaca´nın Muhteşem Türküleri eşliğinde muhteşem bir gün yaşadılar.

HALK OYUNLARI EKİBİNMDEN GÖSTERİ

Uzungöl Şehit Mehmet Aygün Ortaokulu Halk Oyunları Ekibi Organizasyonda sahne aldı.Halkoyunları ekibi oynadığı birbirinden güzel oyunlar ile misafirlerden tam puan aldı.

ŞAKİR KARACA´DAN MUHTEŞEM ÇEKİM

Uzungöllü Genç Turizmci aynı zamanda Fotoğraf  Sanatçısı Şakir Karaca  organizasyon esnasında Drone ile geçekleştirdiği çekimler ile adeta organizasyona renk kattı.

Birbirinden güzel ve kaliteli resimleri sizlerle paylaşmamızı sağlayan Sevgili Şakir Karaca ve ekibine Gazetemiz adına teşekkür ediyoruz.

Haber:Hilmi Kanık/Çaykara Gündem Gazetesi



İlginizi Çekebilir