Dünya Şampiyonluğu, 2 Yıllık Emeğin Zaferidir

Dünya Şampiyonluğu, 2 Yıllık Emeğin Zaferidir

Başkanlığını Çaykaralı Hemşerimiz işadamı Turgay Gümüş'ün yaptığı Erdoğdu Anadolu Lisesinin Futbolda Dünya şampiyonu olması büyük sevinç yarattı.

Yıllardır Türk futbolunda sürekli zirvede oynayan, futbolda kazandırdığı isimlerle dikkat çeken Trabzon, futbolda büyük bir başarıya daha imza attı. 

Türk Futbolunda yıllarca başarıdan başarıya koşarak sayısız şampiyonluklar kazanan Trabzonspor'un yanında daha önce Dünya Kupasını Trabzon'a getiren Trabzon Lisesinin ardından Başkanlığını Çaykaralı hemşerimiz işadamı Turgay Gümüş'ün yaptığı Erdoğdu Anadolu Lisesinin Dünya Liseler Arası Futbol Şampiyonu olarak kupayı ikinci kez Trabzon'a getirmeyi başarması, Ülkemizde ve Trabzon'da büyük bir sevince neden oldu.  

DOĞRU YÖNETİMLE DÜNYA ŞAMPİYONLUĞUNA

2 yılda uygulanan bir stratejik planın sonucunu dünya şampiyonu olarak aldıklarını ifade eden Erdoğdu Anadolu Lisesi Futbol takımının başkanlığını yapan işadamı Turgay Gümüş,” elde ettiğimiz dünya şampiyonluğun yönetim ve takımda üst düzeyde yaşadığımız emek, ilgi, sevgi, samimiyet ve birlik beraberliğin sonucu ortaya çıkan bir başarıdır. Trabzonlunun fırsat verildiğinde doğru yönetimle stratejik planlarla nasıl dünya şampiyonu olabileceğinin ispatıdır. Büyük bir mücadele örneği sergileyerek dünya şampiyonluğunda emeği olan Kulüp yönetimi, teknik kadro ve futbolcularımı kutlarım, dedi /resimler/2015-4/20/1340519109837.jpgİŞTE DÜNYA ŞAMPİYONLUK SERÜVENİ

Guatemala'da 12-20 Nisan tarihleri arasında düzenlenen, Okul Sporları Futbol Dünya Şampiyonası`nda ülkemizi ve Trabzon'u temsil eden Trabzon Erdoğdu Anadolu Lisesi, finalde Brezilya'yı 2-1 yenerek dünya şampiyonu oldu. Trabzon ekibi, şampiyonada oynadığı 9 maçta elde ettiği 8 galibiyet, bir beraberlikle de tarih yazdı./resimler/2015-4/20/1340221609240.jpgGrup maçlarına 1-1'lik Çek Cumhuriyeti beraberliği ile başlayan öğrenciler, ardından Finlandiya'yı 4-0, Guatemala'yı 4-1, Belçika'yı 4-0 ve Şili'yi 3-1 mağlup ederek çeyrek finale yükseldi. Çeyrek finalde de Danimarka temsilcisini 3-1'le geçen Erdoğdu Anadolu Lisesi, yarı finalde ise Fransa'yı 1-0 geçmeyi başardı ve adını finale yazdırdı. Şampiyonada Türkiye'yi başarıyla temsil eden liseli öğrenciler, finalde Brezilya temsilcisi ile karşı karşıya geldi. Geride kalan gece yarısından sonra oynanan maçın başından sonuna kadar rahat bir oyun ortaya koyan Erdoğdu Anadolu Lisesi, maçın ilk yarısını 1-0 önde tamamladı. İkinci yarıya da güzel bir başlangıç yapan temsilcimiz, bu yarının ilk bölümünde bulduğu golle skoru 2-0'a taşıdı. Brezilya temsilcisi bulduğu 1 golle oyuna ortak olmaya çalışsa da Erdoğdu Anadolu Lisesi buna izin vermedi ve karşılaşma Trabzon ekibinin 2-1 üstünlüğü ile sona erdi. /resimler/2015-4/20/1400095851295.jpg



Mustafa MUTLU
20.04.2015 15:51:38
Emeği geçen herkesi tebrik ederim.Hemşerimiz Başkanımı da ayrıca tebrik ederim....

İlginizi Çekebilir