Dursun Atalay Emekli Oldu

Dursun Atalay Emekli Oldu

Dernekpazarı ilçesinde 26 yıl sosyal Dayanışma Vakfı Müdürü olarak hizmet veren Dursun Atalay emekli oldu.

1992 yılında teşkilatlandırılan ilçemizin Sosyal Dayanışma Vakfı Kurucu Müdürü olarak göreve başlayıp Aralıksız 26 yıl hizmet veren Dursun Atalay emekliye ayrıldı.

Atalay a mesai arkadaşları ve Mahalle muhtarları tarafından Arsin Deniz Yıldızı Restaurantta bir veda yemeği düzenlendi. Yemek sonrası Kaymakam Murat Yıldız: beraber çalıştıkları kısa süre içinde çalışmalarından memnun olduğunu, bu veda programına iştirak edenleri gördükten sonra ne kadar büyük ve samimi bir aile oluşturulduğunu anladığını ve gurur duyduğunu belirtti. Kendisine verdiği plaket sonrası da yeni yaşam dönemine başarılar diledi.

Belediye Başkanı Dr. Mehmet Aşık ta, İlçeye verdiği hizmetler için teşekkür edip, emeklilik hayatını arzu ettiği gibi geçirmesini dileyerek, plaket hediye etti. 
İlçemiz kamu kurumu görevlileri, mahalle muhtarları ve geceye iştirak edenler adına hazırlanan hediye de Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Dursun Bey Aydın tarafından verildi./resimler/2018-2/7/1005201592734.jpgDursun Bey, yaptığı kısa konuşmasında ilk günden beri beraber çalıştıklarını ve hep uyum, neşe içinde görev yaptıklarını anlatarak emekliliğinde de mutluluk diledi.

Hep böyle olur, uzun yıllar bir arada çalışanlardan biri naklen veya emekli olarak ayrıldığında duygulanır, Atalay ın da son konuşmacı olarak çok duygulandığı görüldü. Konuşmasında görev süresince, Adalet ilkesinden ayrılmamaya özen gösterdiğini, bu vesile ile bazılarının taleplerine olumlu karar vermediğini, huzur içinde görevini tamamlayıp ayrılmaktan gurur duyduğunu belirtti. Bu güzel organizasyonu düzenleyenlere, şu anda hazır bulunanlara, Kaymakamımıza, Belediye Başkanımıza teşekkür ederek konuşmasını tamamladı./resimler/2018-2/7/1005478780754.jpg/resimler/2018-2/7/1009433316605.jpgHaber: Fahri Düzenli/Dernekpazarı



Anahtar Kelimeler: Dursun Atalay Emekli Oldu

İlginizi Çekebilir