Ebru İle Alper'den Ömürlük İmza

Ebru İle Alper

Çaykara Mehmet İlhan Durgun Devlet Hastanesi Personelleri Ebru Sağlam ile Alper Şen 4 Ekim 2020 Pazar Günü Uzungöl Sofram Restaurant’ta gerçekleştirilen Düğün Töreni ile bir ömür boyu mutluluğa EVET dediler.

Tüm Dünyayı etkisi altına alan Corona Virüs salgın hastalığı dolayısı ile Sınırlı katılım ile Maskeli ve sosyal mesafe kuralına uygun olarak gerçekleştirilen düğün töreni Pandemi dolayısı ile eğlence olmadan sade bir şekilde gerçekleştirildi

RESMİ NİKAH

Genç Çiftlerin Resmi Nikahı Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok tarafından kıyıldı.Resmi Nikahta Damadın Nikah Şahitliğini Murat Şen yaparken gelinin nikah şahitliği ise Esen Alemdağ tarafından gerçekleştirildi.

Gelin ve damada evlilikte mutlu olmanın en önemli kuralları olan 4S kuralını anımsatan Belediye Başkanı Hanefi Tok sevgi,saygı,sorumluluk ve sadakat kavramları üzerinde kurulmulş bir evliliğin bir ömür boyu mutluluk içinde devam edeceğini ifade etti.

Corona Virüs Salgın hastalığının insan sağlığını tehdit eder  duruma geldiğini ifade eden Başkan Hanefi Tok maske,sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uyarak bu hastalığın üstesinden gelebileceğimizi sözlerine ekledi.

Belediye Başkanı Hanefi Tok daha sonra evlilik cüzdanını gelin Ebru ŞEN’e verdi.

YAŞ PASTA VE TAKI TÖRENİ

Davetlilerin alkışları eşliğinde gelin ve damat ömürlerinin ilk yaş pastasını el ele birlikte kestiler.Önce birbirlerine sonra ise davetlilere ikram ettiler.

Takı Töreninde ise Davetliler ile gelin ve damadın arasına bir masa yerleştirildi.Takı için gelen davetliler takılarını sepete koyarken fiziksel temas olmadan karşıdan gelin ve damadı tebrik ederek takılarını taktılar.

Düğün aile fotoğraflarının çekilmesi ile son buldu.

Çaykara Gündem ailesi olarak ömürlerinin en güzel,en anlamlı ve de en doğru kararlarını veren Ebru & Alper Şen  çiftini bu anlamlı ve güzel kararlarından dolayı tebrik ediyor,genç çiftlerimize sağlık,mutluluk ve başarı dolu uzun bir yaşam diliyoruz.



Anahtar Kelimeler: Alper' Ömürlük

İlginizi Çekebilir