Eçinos´tan Mutluluk Türküsü

Eçinos´tan Mutluluk Türküsü

Uzungöl´lü Ulusal Karadeniz Müziği Sanatçısı EÇİNOS Esra Çakır İle Hayatını Birleştirdi

EÇİNOS´TAN MUTLULUK TÜRKÜSÜ

2015 Yılında Çıkardığı İlk Albümü ile Karadeniz Müziğinde Fırtına gibi esen Sanatçı Eçinos İle Uzungöllü Turizmci Yunus Çakır´ın Dünyalar güzeli Kızı Esra 16 Ekim 2016 Pazar Günü Uzungöl Sezgin Otel´de düzenlenen dillere destan bir düğün ile bir ömür boyu birlikteliğe EVET dediler.

Almanya´da İkamet Eden ve de Uzungöl´de olsun Almanya´da olsun herkes tarafından çok sevilen ve de saygı duyulan Yahya Çakır Abimizin Torunu,Turizmci Yunus Çakır´ın Kızı,Yine Turizmci Ömer Çakır´ın  Ablası Esra Çakır ile EÇİNOS´un düğün töreni adeta insan seline döndü.Yüzlerce davetlinin salonu doldurduğu düğün töreni adeta bir festival havasında geçti.

Genç Çiftlerin Düğün Törenine Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok,İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çamurali,Uzungöl Muhtarı Mustafa Tahan,Çaykara Gündem Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Kemal Cuman ile yüzlerce davetli katıldı.

Sürpriz Organizasyon tarafından muhteşem görsel efektler ile salonun adeta bir gelin gibi süslendiği düğün töreni yine sürpriz organizasyon tarafından hazırlanan muhteşem bir havai fişek gösterisi ile başladı./resimler/2016-10/17/1606274671763.jpgMeşaleler ve konfetiler eşliğinde salona giren gelin ve damadın ilk giriş dansına düğüne katılan misafirlerin de katılması ortaya renkli, ve çok güzel görüntülerin çıkmasına sebep oldu.

KAVALIN ÜSTADI UZUNGÖL´DE

Kavalı Türkiye´ye ve de Dünyaya sevdiren İsim Çaykara´lı Hemşerimiz Kerim Aydın Genç Çiftlerin Düğün Törenlerinde ilk olarak sahne alan sanatçı oldu.Çaldığı birbirinden güzel oyun havaları ile özellikle orta yaş grubu misafirlşerin gönüllerince eğlenmelerini sağlayan Sanatçı Kerim Aydın´ın muhteşem performansı düğüne katılan davetliler tarafından dakikalarca alkışlandı.

Her düğünde olduğu gibi  düğünün son bölümünde sadece bayanlara yönelik olarak birbirinden güzel oyun havaları çalan Sanatçı Kerim Aydın´ın çaldığı oyun havaları ile bayanlar da gönüllerince eğlendiler.

SONER ŞAHİN´DEN KEMENÇE RESİTALİ

Çaykara´lı Sanatçı Soner Şahin´in kendi çaldığı kemençe eşliğinde okuduğu birbirinden güzel Karadeniz Türküleri ile düğüne katılan davetliler zaman zaman duygulandı,zaman zaman ise horon oynayarak coştu.Muhteşem bir performans sergileyen Sanatçı Soner Şahin´in bu muhteşem performansı düğüne katılan davetlilerin büyük takdirini kazandı.

Yaş Pasta ve takı Töreni ile devam eden düğün töreninde özellikle Takı Töreni esnasında düğüne katılan davetlilerin uzun kuyruklar oluşturarak gelin ve damadı ömürlerinin bu en mutlu dakikalarında tebrik edebilmek ve de mutluluklarını paylaşmak üzere uzun kuyruklar oluşturdukları gözlerden kaçmadı./resimler/2016-10/17/1603192793121.jpgGenç Kayınpeder Yunus Çakır bir yandan kızını evlendirmenin hüznünü yaşarken bir yandan da kızının mutluluğuna şahit olmanın tatlı heyecanı ile gece boyunca tüm misafirleri ile yakından ilgilendi ve de hepsi ile bolca sohbet etti.

ESRA VE KARDEŞİNDEN  MUHTEŞEM İKİ ŞİİR

Gelin Esra Çakır´ın annesi için yazdığı şiir sahnede misafirler ile paylaşıldı.Hem Gelin kızımızın hem  de annesinin göz yaşları ile dinledikleri o muhteşem şiiri sizlerle paylaşıyoruz.

                   ANNEM??

O Anneden çok daha fazlası

Annem?

Kurban olurum gözünden akan yaşlara.

Gelin ettin kızını uğurluyorsun.

Beni bu günlere kadar getiren Canımın Canı.

Hakkını helal et bana ANNEM?

Uzağa gitmiyorum ben hep seninleyim.

Seni çok seviyorum Annem. 

Bir Güzel şiir de Gelin Kızımızın Kardeşi  Faruk Çakır´dan .Bir Ablaya yazılabilecek en güzel cümleleri küçücük bir şiire sığdırmayı başarmış Sevgili Faruk. 

İki Ayrı melek.Biri gider biri kalır

Kalanı bırakmam,gideni kollarım.

Giden Melek.Sakın üzülme ben hep arkandayım.

Senle güldük,eğlendik,koştuk,yorulduk.

Kısaca Sen Hayatımın Yarısısın.

Seni Çok Seviyorum Meleğim. 

Ve bir güzel şiir de Gelin Kızımızın Kardeşi Kübra Esma Çakır´dan geldi son dakikada.Bizler haberi girdikten sonra.Onu da ekleyelim Sevgili Çaykara Gündem Dostları...

Şu Gelinliği giyişin,

Hayatımı adım adım gözlerimin öçnüne getirdi.

Sen Kıymetlimsin.

Benim Abimin deyimiyle.

Sen benim hiç paslanmayan altınımsın.

Yeni bembeyaz sayfan hayırlı olsun Ablam.

Yolların hep bereketli olsun.

Şen olsun düğünün Ablam.

Evliliğin MUTLU SONSUZLUK olsun.

Hayırlar ve Ailen Seninle KARDEŞİNİN ANNESİ. 

YAKUP ATALAY VE HORON

Çaykara İlçemizde düzenlenen her etkinliğe koşarak gelen bir yerde Çaykaramızın Müzik İmparatoru Yakup Atalay genç çiftlerin düğün törenlerinde sahne aldı.Dillere destan Türküsü ?Geçtim Kapılarından,hem geçtim hem ağladım? türküsü ile programına başlayan Sevgili Yakup Atalay hem duygusal türküleri hem de muhteşem oyun havaları ile her zaman olduğu gibi yine hayranlarına muhteşem bir akşam yaşattı.

HAYATİ BACIOĞLU UZUNGÖL´DE

Çaykara İlçemizin yetiştirdiği önemli sanatçılarımızdan Hayati Bacıoğlu EÇİNOS´un düğün töreni için Uzungöl´e geldi.Okuduğu birbirinden güzel türküleri ile hayranlarına muhteşem bir  müzik ziyafeti yaşattı.

/resimler/2016-10/17/1604198888061.jpgÖZEN ÖZGÜRBÜZ VE KEMENÇE

Ülkemizin yetiştirdiği en önemli Kemençe Sanatçılarımızdan Özen Özgürbüz Muhteşem Kemençesi ile genç çiftlerin düğün törenlerinde sahne aldı.Çaldığı birbirinden güzel oyun havaları eşliğinde düğüne katılan davetlilerin dakikalarca eğlenmesini sağlayan Sanatçımızın bu muhteşem performansı düğüne katılan davetliler tarafından ayakta alkışlandı.

CEMAL KAYGUSUZ´DAN KUSURSUZ PERFORMANS

Çaykara İlçemizin yetiştirdiği Ulusal Karadeniz Müziği Sanatçılarımızdan Cemal Kaygusuz genç çiftlerin düğün törenlerinde sahne aldı.Sanatçı Eçinos´un sadece Sanat yönü ile değil aynı zamanda ahlakı,kişiliği ve beyefendiliği ile herkesi kendisine hayran bırakan örnek bir işnsan olduğunu anımsatan Cemal Kaygusuz Eçinos´un Düğün Töreninde bulunmaktan ve de mutluluğunu paylaşmaktan dolayı son derece mutlu olduğunu ifade etti.

Daha sonra sahne alan Sanatçı Cemal Kaygusuz her zamanki gibi yine muhteşem bir program ile hayranları ile birlikte oldu./resimler/2016-10/17/1605250764321.jpgSanatçı EÇİNOS Düğünde yaptığı konuşmasında en mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan başta sanatçı dostları olmak üzere tüm misafirlere teşekkür etti.Hayatın en önemli özelliklerinden birisinin paylaşmak olduğunu ifade eden Sanatçı EÇİNOS bu mutlu günlerini onurlandıran  ve de uzakta olduğundan dolayı düğünlerine katılmayı arzu ettiği halde düğünlerinde yanlarında olamayan tüm misafirlerine teşekkür etti.

Çaykara Gündem Ailesi olarak Ömürlerinin en güzel,en anlamlı ve de en doğru kararlarını veren Sanatçı Dostumuz EÇİNOS ile Eşi Esra´yı bu anlamlı ve güzel kararlarından dolayı tebrik ediyor genç çiftlerimize sağlık,mutluluk ve de başarı dolu uzun bir yaşam diliyoruz.

Haber:Hilmi Kanık/Çaykara Gündem Gazetesi



Anahtar Kelimeler: Eçinos Mutluluk Türküsü

İlginizi Çekebilir