Elektrik Direğinden Düştü Hayatını Kaybetti

Elektrik Direğinden Düştü Hayatını Kaybetti

İlçemiz Taşören Mahallesinden Kamil Fazıl Çiftçi Elektrik Direğinden Düşerek Hayatını Kaybetti

ELEKTRİK DİREĞİNDEN DÜŞTÜ HAYATINI KAYBETTİ

İlçemiz Taşören Mahallesinden Kamil Fazıl Çiftçi Elektrik direğinden düşerek hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre  Taşören Mahallesinde Mezarlık Mevkiinde bulunan Elektrik direğinde yanmayan elektrik ampulünü değiştirmek üzere direğe çıkan Kamil Fazıl Çiftçi ne yazık ki Elektrik direğinden aşağıya düşerek olay yerinde hayatını kaybetti.

/resimler/2019-5/22/1414363508121.jpg

Aslen Trabzon Çaykara İlçemizden olan ve Kırıkkale´de ikamet eden Kamil Fazıl Çiftçi tatil için Taşören Mahallemizde bulunmaktaydı.

86 Yaşında olan Kamil Fazıl Çiftçi mahallelerinin mezarlığında bulunan sokak lambasının yanmayan ampulünü değiştirmek için Elektrik direğine merdiven dayayarak  ampulün bulunduğu yere çıktı.Ampulü değiştirirken aniden dengesini kaybeden Kamil Fazıl Çiftçi merdiven ile birlikte yere düştü

/resimler/2019-5/22/1414572414826.jpg

Komşuların anında haber vermesi ile olay yerine gelen 112 sağlık ekibinin yapmış oldukları tüm müdahalelere rağmen  ne yazık ki 86 yaşındaki Kamil Fazıl Çiftçi olay yerinde hayatın ı kaybetti.

Kamil Fazıl Çiftçi´nin cenazesi Çaykara  Cumhuriyet Savcısının yaptığı incelemenin ardından Trabzon Adli Tıp Kurumuna Sevk edildi ve olayla ilgili inceleme devam ediyor.

/resimler/2019-5/22/1415154446414.jpg

Öte yandan Merhum Kamil Fazıl Çiftçi´nin eşinin mezarının Kırıkkale´de bulunması sebebi ile kendisinin de cenazesinin Kırıkkale´ye getirilmesi ve eşinin yanında defnedilmesi kararlaştırıldı.

Çaykara Gündem Gazetesi olarak acı bir kaza sonucunda aramızdan ayrılan Merhum Kamil Fazıl Çiftçi´ye Allah´tan Rahmet,başta kederli ailesi olmak üzere tüm Çaykara Halkımıza Baş Sağlığı Dileklerimizi iletiyoruz.

İRTİBAT

Özer Faruk Çiftçi-Oğlu-0 533 6304625



İlginizi Çekebilir