Eğitim Duayeni Burhan Zorlu´ya Duygusal Veda

Eğitim Duayeni Burhan Zorlu´ya Duygusal Veda

Çaykaralı Eğitim Duayeni Burhan Zorlu Son Yolculuğuna Uğurlandı.

Önceki gün hayatını kaybeden Çaykara Aşağı Kumlu mahallesinden eğitim duayeni Burhan Zorlu Trabzon ve Aşağı Kumlu mahallesinde düzenlenen törenlerin ardından son yolculuğuna uğurlandı. 

İlk tören 36 yıl boyunca eğitime hizmet verdiği il olan Trabzon düzenlendi. Öğle namazı müteakip İskenderpaşa Camii´nde cenaze töreni düzenlendi. Buradaki törene, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Ortahisar Belediye Başkanı Av.Metin Genç, Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, eğitim camiası, ailesi ve yüzlerce seveni katıldı. 

Kılınan cenaze namazının ardında Zorlu´nun naşi Çaykara Aşağı Kumlu mahallesine getirildi. Burada İkindi namazı müteakip kılınan cenaze namazının ardından aynı yerdeki aile mezarlığına ebedi istirahatgahına defnedildi. 

Emekli eğitim duayeni Burhan zorlu Trabzon Lisesinde 36 yıl boyunca Matematik ve Fizik öğretmeni olarak görev yaptı. Binlerce öğrenci yetiştirdikten sonra emekli olan ve Zorlu Final dershanesini kurarak burada uzun süre hizmet verdi./resimler/2017-11/16/2021576758359.jpgHaber: Çaykara Gündem Gazetesi 



İlginizi Çekebilir