Eğitim Yöneticilerinden Öğretmenler Gününde Kaymakam Erbek'e Ziyaret

Eğitim Yöneticilerinden Öğretmenler Gününde Kaymakam Erbek

Çaykara Kaymakamı Gürdal Erbek,24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısı ile Eğitim Yöneticilerini makamında kabul ederek öğretmenler Günlerini kutladı.

Çaykara Kaymakamı Gürdal Erbek,24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısı ile Eğitim Yöneticilerini makamında kabul ederek öğretmenler Günlerini kutladı.

Kaymakam Erbek İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çamurali ile Şube Müdürleri Veysel Somuncu ve Numan Tuncer’i makamında kabul ederek tüm öğretmenlerin özel günlerini kutladı.

Karşılıklı sıcak bir sohbet ortamında gerçekleştirilen ziyarette Kaymakam Gürdal Erbek,Çaykara İlçesinin başarılı ve örnek bir eğitim ilçesi olduğunu,öğrencilerimizi geleceğe taşıma anlamında eğitim öğretim olarak Çaykara İlçesinde çok büyük emeklerin verildiğini,verilen bu emeklerin karşılığı olarak elde edilen bu başarının Trabzon ili ve Çaykara İlçesi için bir gurur kaynağı olduğunu bu anlamda bu başarının elde edilmesinde emeği geçen başta İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çamurali olmak üzere tüm yönetici ve öğretmenlere teşekkür ettiklerini ifade etti.

Eğitimin ve Öğretmenin bir toplumun kaderini değiştirdiğini ve geleceğine şekil verdiğini ifade eden Kaymakam erbek,bu anlamda hem Çaykara İlçesinde görev yapan hem de Ülkemizin her yerinde büyük bir özveri ve fedakarlık ile görevlerini yerine getiren tüm öğretmenlerin öğretmenler Günlerini kutladı.



İlginizi Çekebilir