Eğridere Spor ve Uzungöl Spor Yarı Finalde

Eğridere Spor ve Uzungöl Spor Yarı Finalde

Çaykara Kaymakamlık Kupası Futbol Turnuvasında Eğridere spor ve Uzungöl Spor Yarı Finale Yükseldiler

Çaykara Kaymakamlık Kupası Futbol Turnuvasında Eğriderespor ve Uzungöl Spor Çeyrek Finalde rakiplerini eleyerek Yarı Finale yükselen son iki takım olmayı başardılar.

KAYMAKAM VE BELEDİYE BAŞKANI MAÇTA

Çaykara Kaymakamımız Sayın İhsan Ayrancı,Belediye Başkanımız Sayın Hanefi Tok ve de Çaykara Müftümüz Sayın Ali Fuat Baycan iki çeyrek final maçını da izlediler.Maçlar esnasında yağan yağmura rağmen protokol üyeleri büyük bir heyecan ile karşılaşmaları izlediler.

TURNUVAYA YOĞUN İLGİ

Çaykara Halkı Kaymakamlık Kupası Futbol Turnuıvasına yoğun bir ilgi gösteriyor.Çeyrek Final maçlarında da yüzlerce Çaykara´lı maçları izlemek için Çaykara Çok Programlı Anadolu Lisesine akın etti.

EĞRİDERSPOR FARKLI KAZANDI

Eğriderespor ile Uzungöl Spor arasında oynanan Çeyrek Final müsabakasının özellikle ilk yarısı nefesleri kesti.Eğriderespor´un maçın başında 4-0 öne geçtiği maçta Gölbaşı  Spor  toparlandı.Maçı 5-3´e getiren Gölbaşı  Spor  6. Golde oyundan koptu./resimler/2017-6/10/1221236254245.jpgKupanın En Tecrübeli Ekiplerinden  Eğriderespor Şampiyonluk Yolunda Emin adımlarla İlerliyor

Maçın ikinci yarısında oyunun kontrolü tamamen Eğridere Spor´un eline geçti.Karşılaşmadan 12-4 galip ayrınlan Eğridere Spor Yarı Finale yükselmeyi başardı.

Kaymakamlık Kupası Futbol Turnuvalarının en Renkli oyuncularından kurulu Efsane Takımı Gölbaşı Spor ise alkışlarla turnuvaya veda etti.

EĞRİDERE GELENEĞİ BOZMADI

Kaymakamlık Kupasını en fazla kazanan takım oloma ünvanını elinde bulunduran Eğridere Spor Kupadaki başarı geleneğini bozmadı ve emin adımlar ile yoluna devam etti.

GÖLBAŞI SPOR´DA İKİ OYUNCU  SAKATLANDI/resimler/2017-6/10/1221523129808.jpgEfsane Oyunculardan Kurulu Gölbaşı Spor Alkışlarla Turnuvaya Veda etti.

Gölbaşı Spor´un en iyi iki oyuncusunun maçın hemen başında sakatlanması takımın oynadığı futbolu çok etkilerken diğer oyucuların mücadelesi ise Yarı Final için yetmedi.

İSPENDAM VURDU AMA DEVİREMEDİ

Turnuvanın en renkli takımlarından İspendam Spor Uzungöl Spor maçına da çok istekli başladı.Maçın başında 1-0 geriye düşen İspendam Spor üst üste bulduğu goller ile maçta bir anda 4-1 öne geçti./resimler/2017-6/10/1222184224036.jpgTurnuvanın Güçlü Ekibi İspendam Spor Çeyrek Finalde İstediğini alamadı

Ancak Uzungöl Spor muhteşem bir geri dönüşe imza attı ve m Spoüst üste bulduğu goller ile  maçta 7-4 öne geçti.İspendam Spor son dakikalarda iki gol bulsa da maçı çeviremedi ve de Uzungöl Spor 7-6 üstünlük ile Yarı Final Biletini almayı başardı./resimler/2017-6/10/1222400474462.jpgUzungöl Spor Uzungöl´ün Kupa Özlemine Son Vermekte Kararlı.                                    

                           BİR BAKIŞTA ÇEYREK FİNAL

  1. TAKIM

SKOR

2.TAKIM

SONUÇ

ESNAF SANATKARLAR SPOR

8

9

KAYMAKAMLIK SPOR

Penaltı Atışları Sonucu Kaymakamlık Spor Yarı Finalde

A TAKIMI

4

8

ÇAM OTEL SPOR

Çeyrek Final Maçını 8-4 Kazanan Çam Otel spor Yarı Finalde

EĞRİDERE SPOR

12

4

GÖLBAŞI SPOR

Eğridere Spor Yarı Final Biletini Cebine Koydu

İSPENDAM SPOR

6

7

UZUNGÖL SPOR

Uzungöl Spor Çekişmeli Maçta İspendam Spor´u Turnuvadan eledi.

                                YARI FİNAL MAÇ PROGRAMI

1.TAKIM

 

 

2.TAKIM

TARİH

SAAT

KAYMAKAMLIK SPOR

 

 

ÇAM OTEL SPOR

11.06.2017

22.30

EĞRİDERE SPOR

 

 

UZUNGÖL SPOR

 11.06.2017

         23.30

Haber: Hilmi Kanık/Çaykara Gündem Gazetesi



İlginizi Çekebilir