Eğridere´de Mehmet Coşkun Ağlattı

Eğridere´de Mehmet Coşkun Ağlattı

Aslen İlçemiz Eğridere Mahallesinden Olup İstanbul Sultanbeyli´de İkamet eden Coşkun Ailesinin Büyüğü Mehmet Coşkun(Hulep) Hakkın Rahmetine kavuştu.

Aslen İlçemiz Eğridere Mahallesinden olup, İstanbul Sultanbeyli´de İkamet eden Coşkun Ailesinin Büyüğü Mehmet Coşkun(Hulep) Hakkın Rahmetine kavuştu.

Çaykara İlçemizin Eski Esnaflarından olan Merhum Mehmet Coşkun Amcamız İlçemizde herkes tarafından çok sevilen ve çok saygı duyulan isimlerinden bir tanesi oldu./resimler/2018-8/4/1841031508596.jpgÖrnek bir Esnaf,İyi bir İnsan ve İnsanlar ile olan mükemmel ilişkişleri ile Çaykara İlçemizde herkes tarafından çok sevilen Merhum Mehmet Amcamızın Ani Ölümü Çaykara İlçemizi göz yaşlarına boğdu.

Merhum Mehmet Coşkun İstanbul´da Son Yolculuğuna Uğurlanacak olup Cenaze Saati ve yeri henüz belli olmadı.Cenaze Yeri ve Saati haberimizde daha sonra duyurulacaktır.

Çaykara Gündem Ailesi olarak Merhum Mehmet Coşkun Amcamıza Allah´tan Rahmet başta kederli ailesi olmak üzere Tüm Çaykara Halkımıza Baş Sağlığı dileklerimizi iletiyoruz.

İLETİŞİM:

Behram Coşkun- 0 544 3987161



Muhammet M.BALCIOĞLU
31.08.2018 15:46:57
Eski komşum değerli Büyüğümüz, eski esnaflardan Mehmet Coşkun (hulep) vefatından çok derin üzüntü duydum .Merhuma Allahtan Rahmet yakınlarına baş sağlığı diliyorum mekanı Cennet olsun

İlginizi Çekebilir