Eğridere'de Emekli Öğretmen Kaymak Vefat Etti

Eğridere

Aslen İlçemiz Eğridere Mahallesinden olan ve Adapazarı’nda ikamet eden Emekli öğretmen Ömer Kaymak vefat etti.

Bir süredir Kansere hastalığı ile mücadele eden Emekli öğretmen Kaymak yakalandığı hastalıktan kurtulamayarak hayatını kaybetti. 1957 Doğumlu olan Merhum Ömer Kaymak,Mehmet Ali ve Fatih Kaymak’ın babaları,M. Hüseyin Kaymak’ın kardeşi,Mehmet,Hasan,Hüseyin ve İsmet Kaymak’ın ise abileriydi.

Çevresi tarafından çok sevilen ve topluma faydalı bir insan olarak tanınan Emekli Öğretmen Ömer Kaymak’ın vefatı Çaykara İlçesini göz yaşlarına boğdu Merhum Ömer Kaymak 16 Nisan 2021 Cuma Günü Saat 14.00’da Adapazarı’nda Pandemi kuralları çerçevesinde hijyen kurallarına uygun bir şekilde sınırlı katılım,maske ve sosyal mesafe kuralına uygun olarak kılınacak cenaze namazının ardından Söğütlü Mahallesinde  bulunan aile kabristanlığında son yolculuğuna uğurlanacak.

Çaykara Gündem Gazetesi olarak Merhum Ömer Kaymak’a Allah’tan rahmet,kederli ailesine baş sağlığı dileklerimizi iletiyoruz.

İLETİŞİM:

Mehmet Ali Kaymak-Oğlu- 0 532 1641061

H.Mehmet Kaymak-Abisi-0049 172 7319005



Anahtar Kelimeler: Eğridere' Emekli Öğretmen Kaymak Vefat
Mehmet Hanefi BAL
15.04.2021 21:25:53
Değerli arkadaşımın ölüm haberini üzülerek öğrendim.Allah rahmet eylesin Mekanı cennet olsun.Yakınlarına başsağlığı diliyorum

İlginizi Çekebilir