Eğridere'de Şükriye Boz Son Yolculuğuna Uğurlandı

Eğridere

İlçemiz Eğridere Mahallesinden, Merhum Ali Boz’un eşi, Şükriye Boz son yolculuğuna uğurlandı.

Yaşlılığa bağlı rahatsızlıkları bulunan Merhume Şükriye Boz Eğridere Mahallesinde vefat etmişti.Merhume Şükriye Boz Eğridere Mahallesinde evlerinin yan tarafında kılınan cenaze namazının ardından aynı yerde bulunan aile kabristanlığında son yolculuğuna uğurlandı.

Merhume Şükriye Boz Emekli 1. Sınıf Emniyet Amiri Süleyman Boz,Çaykara Çok Programlı Anadolu Lisesi Müdürü Zihni Boz,Çaykara İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Emekli Şeflerinden Dursun Boz ve Celal Boz ile Hatice Boz'un anneleri,Çaykara Halk Eğitim Merkezi Müdürü İzzet Gönan ile Çaykara Kaymakamlık Şoförü Mehmet Gönan'ın ise halalarıydı.

Merhume Şükriye Boz’un cenaze namazına Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok,İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çamurali,Çaykara Müftüsü Vahit Şenocak,Kurum ve Daire Amirleri,eğitim çalışanları ve kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldı.

Merhume Şükriye Boz’un cenaze namazı Çaykara Müftülüğü İlçe Vaazı Mecit Anaçoğlu tarafından kıldırılırken,kılınan cenaze namazının ardından aynı mahallede yer alan aile kabristanlığında son yolculuğuna uğurlandı.

Çaykara Gündem Gazetesi olarak Merhume Şükriye Boz’a Allah’tan rahmet,kederli ailesine baş sağlığı dileklerimizi iletiyoruz.

İLETİŞİM:

Süleyman Boz (oğlu): 0554 123 96 99

Dursun Boz (oğlu): 0506 265 61 66

Zihni Boz-Oğlu-0 505 8108355



İlginizi Çekebilir