El Emeği Göz Nuru Eserler Görücüye Çıktı

El Emeği Göz Nuru Eserler Görücüye Çıktı

Dernekpazarı Halk Eğitim Müdürlüğü bünyesinde açılan kurs çalışmaları düzenlenen bir sergi ile halkın beğenisine sunuldu.

Dernekpazarı Halk Eğitim Müdürlüğü bünyesinde  açılan kurs çalışmaları düzenlenen bir sergi ile halkın beğenisine sunuldu. Kaymakam Murat  Yıldız ın açılışını yaptığı sergiye kurum amirleri,  Muhtarlar ve halk iştirak etti. İlçemiz küçük bir ilçe kursiyer bulmak en zor iş olmasına rağmen açılan kursa iştirak eden bayanlar çok ağır şartlar altında çalışmalarını sürdürdüler. İki kursiyer körpe bebekleri ile kursu aksatmadan  sonuna kadar devam edip çok güzel eserler oluşturdular./resimler/2017-5/25/1444045586319.jpg Halk Eğitim Müdürlüğü 2016-2017 öğretim yılı içinde çeşitli branşlarda kurs açtı. Açılan bu kurslara  289 erkek,279 bayan olmak üzere toplam 568 kursiyer iştirak ederek belge almayı başarmıştır. 

Halk Eğitim Müdür Yardımcısı Ahmet Vehbi Kasranoğlu Müdürlüğün kurslar dışında da Açık öğretim Lisesine devam eden 70, Açık Ortaöğretim Okuluna devam eden  28 öğrenciye de hizmet sunmaktadır. Halk Eğitim Merkezleri 00.7-24.00 saatleri arasında yarı yıl tatillerinde, hafta sonlarında Tam Gün-Tam yıl hizmet sunmaktadır. Bu nedenle halkın her tür talebi değerlendirileceğini belirtti. 

Kurs süresince yapılan çalışmalar görülerek değerlendirildikten sonra kursiyerlerin hazırlayıp sunduğu ikramla sona erdi.

Haber: Fahri Düzenli/DERNEKPAZARI



İlginizi Çekebilir