Elazığ'dan Çaykara'ya Gelin Geldi

Elazığ

İlçemiz Çambaşı Mahallesinden Suat Çelebi ile Elazığ’dan Yasemin Şahin Uzungöl Sezgin Otel’de gerçekleştirilen düğün töreni ile bir ömür boyu birlikteliğe EVET dediler

Çambaşı Mahallesinden Behiye & Hasan Çelebi çiftinin yakışıklı oğulları Suat İle Elazığ’dan Yıldız & Ahmet Şahin çiftinin dünyalar güzeli kızları Yasemin’in Düğün Töreni 14 Ağustos 2021 Cumartesi günü gerçekleştirildi.

Genç çiftlerin düğün törenlerine Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok ile Uzungöl,Taşkıran,Çambaşı ve çevre il ve ilçelerden gelen yüzlerce davetli katıldı.Turizm sezonu sebebi ile Uzungöl’de bulunan yerli ve yabancı misafirlerin de yoğun bir ilgi gösterdikleri düğün töreninde Katar’dan gelen bir ailenin misafirler ile birlikte eğlenmesi ve takı törenine katılması renkli görüntülerin ortaya çıkmasına sebep oldu.

Genç çiftlerin giriş dansı ile başlayan düğün töreninin ilk bölümünde Karadeniz Müziğinin güçlü sesi Yakup Atalay sahne aldı.Çaldığı ve okuduğu  birbirinden güzel türküler ile misafirlerin gönüllerince eğlenmelerini sağlayan Sanatçı Yakup Atalay her zaman olduğu gibi sahneyi alkış yağmuru eşliğinde terk etti.

Yaş pasta ve Takı Töreni ile devam eden Düğün Töreninde özellikle Takı Töreni esnasında düğün törenine katılan misafirler uzun kuyruklar oluşturarak gelin ve damadı hem tebrik ettiler hem de mutluluklarını paylaştılar.Düğün Töreninin ikinci bölümünde Çaykara İlçesinin yetiştirmiş olduğu Kaval Enstrünmanını Türkiye’ye ve Dünyaya sevdiren isim Devlet Sanatçısı Kerim Aydın sahne aldı.Sanatçı Kerim Aydın’ın çaldığı birbirinden güzel oyun havaları eşliğinde davetliler gönüllerince eğlendiler.

Klavyede Sanatçı Turan Kamberoğlu ise çaldığı birbirinden güzel oyun havaları eşliğinde davetlilerin eğlenmelerini sağladı.

Genç çiftlerin düğün törenleri aile fotoğraflarının çekilmesi ile sona erdi.

Çaykara Gündem Gazetesi olarak evlenme kararı ile ömürlerinin en anlamlı kararlarını veren Yasemin & Suat Çelebi çiftini bu anlamlı kararlarından dolayı tebrik ediyor,genç çiftlerimize sağlık,mutluluk ve de başarı dolu uzun bir yaşam diliyoruz



Anahtar Kelimeler: Elazığ' Çaykara' Gelin Geldi

İlginizi Çekebilir