Elif Mutlu İl Birincisi

Elif Mutlu İl Birincisi

Çaykara Şehit Ahmet Çamur Anadolu İmam Hatip Lisesi Öğrencisi Elif Mutlu Şiir Yarışmasında İl Birincisi Oldu.

Çaykara İlçemizden Eğitim adına bir güzel haber daha.Her gün Eğitim alanındaki başarılarını haber yapmaktan gurur duyduğumuz Çaykara İlçemizde son güzel haber ise Şehit Ahmet Çamur Anadolu İmam Hatip Lisesinden geldi.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Ortaokul ve Lise Öğrencileri arasında düzenlenen Jandarma Konulu Resim, şiir ve kompozisyon yarışmasında Elif Mutlu Şiir dalında Trabzon İl Birincisi olmayı başardı.

/resimler/2016-6/15/2146489841586.jpgŞehit Ahmet Çamur Anadolu İmam Hatip Lisesi 8. Sınıfında okuyan Elif Kızımız Okul Müdürü Ali Leblebici,Öğretmenleri ve de ailesi ile birlikte İl Jandarma Alay Komutanlığında düzenlenen Ödül törenine katıldı.

Törende şiirini okuyan daha sonra ise Birincilik ödülünü alan Elif Mutlu ile Ödül Töremninden sonra yaptığımız kısa sohbette duygularını sorduk.İşte Duygu dolu o açıklamalar./resimler/2016-6/15/2147103279537.jpgJandarmanın hayatımızdaki yerini ve önemini her arkadaşım gibi ben de çok iyi biliyorum.Mesai kavramı tanımadan gecesini gündüzün e katarak vatanımızı savunma adına canını siper eden Jandarma için ne yazsak azdır.

Okulumuzda bir yarışma düzenlendi.Tüm arkadaşlarım bu yarışmaya katıldılar.Eminim arkadaşlarım da çok güzel şiirler yazmışlardır.Ancak benim şiirim birinci seçildi ve İle gönderildi.

/resimler/2016-6/15/2147423280440.jpgİl Birincisi seçildiğimi öğrendiğimde inanın dünyalar benim oldu.Hele Trabzon İl Jandarma Alay Komutanlığında düzenlenen törene katıldıktan sonra o muhteşem ortamı yaşadıktan sonrta mutluluğum bir kat daha arttı.Ben bundan sonra tüm yarışmalara katılacvağım.Tüm Arkadaşlarıma da tavsiye ediyorum.

İlçemize böylesine güzel ve de anlamlı bir başarı yaşatan Elif Mutlu Kızımızı Tüm Çaykara Halkı adıuna tebrik ediyor onun ve arkadaşlarının İlçemize daha nice Birincilikler kazandırmalarını temenni ediyoruz.

Haber:Hilmi Kanık/Çaykara Gündem Gazetesi



Anahtar Kelimeler: Elif Mutlu Birincisi
elif mutlu
9.03.2019 20:12:58
ben böyle bir konuşma yapmadım.

İlginizi Çekebilir