Elmalı ve Taşkıran´da 3 Cenaze

Elmalı ve Taşkıran´da 3 Cenaze

Çaykara´da Acı Dolu Hafta Sonu?İlçemiz Elmalı Mahallesinde iki ve Taşkıran Mahallemizde bir Cenaze olmak üzere üç Kıymetli Gönül insanını son yolculuğuna uğurladı Çaykara İnsanı?

BİR GÜNDE 3 CENAZE

Çaykara´da Acı Dolu Hafta Sonu?İlçemiz Elmalı Mahallesinde iki ve Taşkıran Mahallemizde bir Cenaze olmak üzere üç Kıymetli Gönül insanını son yolculuğuna uğurladı Çaykara İnsanı?

ELMALI´DA İKİ CENAZE

İlçemiz Elmalı Mahallesinde bu gün İki cenaze vardı ve iki Cenaze Namazı aynı anda kılındı.

KAYMAKAM ÇİĞDEM VE BAŞKAN TOK ELMALI´DA

Çaykara Kaymakamı Salih Çiğdem ile Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok,Çaykara İlçe Emniyet Amiri Göktay Öksüz, Elmalı Mahallesinde Halime Şahin ve Seyfullah Kaplan´ın Cenaze Namazına katılarak Ailelerin acılarını paylaştılar.

HALİME ANNE AĞLATTI

Elmalı Mahallesinin sevilen isimlerinden ve hayattaki yaşayan çınarlarından Halime Şahin göz yaşları ve dualar ile son yolculuğuna uğurlandı.

/resimler/2019-6/9/0028149372019.jpg

Elmalı Mahallesinin en önemli İlim ve Gönül insanlarından Merhum Mehmet Şahin´in Eşi olan Halime Şahin Elmalı Mahallesi Derneği tarafından açılan Üreten Eller Kursunun sevilan Yöneticisi Ali Şahin´in de annesiydi.

Bir süredir yatalak Hasta olan Halime Anne ne yazık ki Elmalı Mahallesini göz yaşına boğarak aramızdan ayrıldı.

SEYFULLAH KAPLAN GENÇ YAŞTA AĞLATTI

Elmalı Mahallesi bir genç ölümü acısı daha yaşadı dün?

/resimler/2019-6/9/0030428124784.jpg

Mahallenin sevilen isimlerinden Seyfullah Kaplan yakalandığı amansız hastalıktan kurtulamayarak Hakkın Rahmetine kavuştu.

Polis Memuru Ahmet Kaplan ile Mikail Kaplan´ın babaları olan Seyfullah Kaplan aynı zamanda Bursa´da yaşayan hemşerilerimizden Abdurrahman Kaplan´ın Kardeşiydi.

TAŞKIRAN´DA İNSAN SELİ YAŞANDI

07 Haziran 2019 Cuma Günü Uzungöl Haros Komlarında balık avlarken Misinanın elektrik tellerine kapılması sonucu elektrik akımına kapılarak hayatını kaybeden ve Çaykara İlçesini göz yaşlarına boğan Cafer Yıldız Taşkıran Mahallesinde göz yaşları ve dualar eşliğinde son yolculuğuna uğurlandı

/resimler/2019-6/9/0032017501509.jpg

Genç Yaşta aramızdan ayrılan Cafer Yıldız´ın cenaze töreninde adeta insan seli yaşandı.

Cafer Yıldız´ın Cenaze Törenine Çaykara Kaymakamı Salih Çiğdem,Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok,Çaykara İlçe Emniyet Amiri Göktay Öksüz,Taşkıran Eski Belediye Başkanı Refik Albayrak ,Trabzon Büyükşehir Belediyesi Baş Deneticisi Çaykara´lı Hemşerimiz Osman Abanoz,Taka Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Çaykara´lı Hemşerimiz Gazeteci Zihni Ağırman,Çaykara İlçemizin Trabzon İlindeki Eğitim Güneşi Emekli Öğretmen Cevat Şahin ile binlerce vatandaş katıldı.

/resimler/2019-6/9/0033035158800.jpg

Merhum Cafer Yıldız İkindi namazının ardından kılınan cenaze namazının ardından Taşkıran Mahallesi asri mezarlığında son yolculuğuna uğurlandı.

Çaykara Gündem Ailesi olarak Son Yolculuğuna uğurladığımız Halime Şahin Annemiz,Seyfullah Kaplan Kardeşimiz ve Genç Yaşta Aramızdan ayrılan Sevgili Cafer Yıldız Kardeşimize Allah´tan Rahmet başta kederli aile bireyleri olmak üzere tüm Çaykara Halkımıza Baş Sağlığı dileklerimizi iletiyoruz.



Anahtar Kelimeler: Elmalı Taşkıran Cenaze

İlginizi Çekebilir