Emekli Öğretmen Ağlattı

Emekli Öğretmen Ağlattı

İlçemiz Maraşlı Mahallesinden Emekli Öğretmen Mustafa Soysal Maraşlı Mahallemizde geçirdiği ani kalp krizi sonucunda hayatını kaybetti.

İlçemiz Maraşlı Mahallesinden Emekli Öğretmen Mustafa Soysal Maraşlı Mahallemizde geçirdiği ani kalp krizi sonucunda hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre 21 Nisan 2018 Cumartesi Günü  öğle saatlerinde Maraşlı Mahallesinde bulunan babasının mezarını ziyaret ettikten sonra evine dönen emekli Öğretmen Mustafa Soysal burada geçirdiği kalp kirizi sonucu hayatını kaybetti.

Uzun seneler mükemmel bir öğretmen olarak Ülkemizin çeşitli yerlerinde görev yapan,Toplumumuza yüzlerce aydınlık pırıl pırıl nesiller yetiştiren son olarak Sakarya İlimizde çalışan ve Emekli olduktan sonra yeniden baba toprağına dönen Emekli Öğretmen Mustafa Soysal´ın henüz 63 yaşında ve de genç yaşta aramızdan ayrılması Çaykara insanımızı göz yaşlarına boğdu.

Trabzon Ortahisar Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu Müdürümüz Çaykara´lı Hemşerimiz İbrahim Soysal Hocamızın Amcası olan Mustafa Sosyal mükemmel kişiliği ve de örnek ahlakı ile toplumda çok sevilen bir insan olarak tanımakta idi.

Mustafa Öğretmenimiz 22 Nisan 2018  Pazar Günü Öğle namazına müteakip İlçemiz Maraşlı Mahallesinde kılınacak olan cenaze namazının ardından aynı yerde bulunan aile mezarlığında defnedilecektir.

Çaykara Gündem Ailesi olarak Aramızdan genç Yaşta ayrılan Merhum Öğretmenimize Allah´tan rahmet,başta kederli ailesi olmak üzere tüm Çaykara Halkına baş sağlığı dileklerimizi iletiyoruz.

İLETİŞİM:

Salih Zeki Soysal-Amca Oğlu-0535 961 0935

İbrahim Soysal-Yeğeni-Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu Müdürü-0505 7947768



Anahtar Kelimeler: Emekli Öğretmen Ağlattı

İlginizi Çekebilir