Emekli Müdür Kofoğlu Kalbine Yenik Düştü

Emekli Müdür Kofoğlu Kalbine Yenik Düştü

Çaykara Öğretmenevi eski Müdürlerinden Nurdoğan Suat Kofoğlu tedavi gördüğü Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesinde hayatını kaybetti.

Edinilen bilgilere göre geçtiğimiz iki gün önce evinde kırılan bal kavanozundan bal yiyen Nurdoğan Suat Kofoğlu boğazına cam parçası kaçtı şüphesi ile hastaneye gitti.11 Ekim Pazartesi sabahı  durumundan şüphelenen Kofoğlu Ambulans ile Of Devlet Hastanesine kaldırıldı.Buradan Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan Emekli Müdür Kofoğlu geçirmiş olduğu kalp krizi sonrasında kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Emekli Öğretmenevi Müdürü Suat Kofoğlu 13 Ekim 2021 Çarşamba Günü öğle namazına müteakip Çaykara Merkez camiinde kılınacak olan cenaze namazının ardından Işıklı Mahallesinde bulunan aile kabristanlığında son yolculuğuna uğurlanacak.

Çaykara Gündem Gazetesi olarak Merhum Nurdoğan Suat Kofoğlu’na allah’tan rahmet,kederli ailesine baş sağlığı dileklerimizi iletiyoruz.

İLETİŞİM:

Fuat Kofoğlu-Kardeşi-0 505 1803899

NURDOĞAN SUAT KOFOĞLU’NU TANIYALIM

12.02.1959 Adana doğumlu olan Nurdoğan Suat Kofoğlu Serpil Kofoğlu ile evlidir.Suade Aybüke ve Aysima Gökçe isminde iki kız çocuğu babasıdır.Türk dili ve edebiyatı Öğretmeni olan Nurdoğan Suat Kofoğlu 23.03.1998 tarihinde Çaykara İlçesi Çok Programlı Anadolu Lisesinde Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni olarak göreve başlamıştır.

07.08.2007 tarihinden itibaren Çaykara Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okuklunda Müdür Yardımcısı olarak göreve başlayan Kofoğlu 2008 yılından itibaren ise aynı kurumda Kurum Müdürlüğü görevini üstlenmiştir.

31 Temmuz 2014 tarihinde emekliye ayrılan Emekli Müdür Kofoğlu 27 yıl 9 aylık hizmet süresinin ardından emekliye ayrılmış ancak Çaykara İlçesinde yaşamını sürdürmeye devam etmişti.



İlginizi Çekebilir