Emekli Öğretmen Kansere Yenik Düştü

Emekli Öğretmen Kansere Yenik Düştü

Emekli Öğretmen Ziya Ersoy yakalandığı amansız hastalıktan kurtulamayarak İstanbul’da vefat etti.

Yaklaşık 12 senedir Akciğer Kanseri hastalığı ile mücadele eden Emekli Öğretmen Ziya Ersoy İstanbul’da hastalığı ile ilgili tedavi görüyordu.Çok uzun seneler hastalık ile mücadele eden Emekli Öğretmen Ersoy cesareti ve mücadelesi ile hastalığı defalarca yenmesine rağmen yine aynı hastalığın pençesine düşerek İstanbul’da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Çaykara İlçesinin yetiştirmiş olduğu önemli Eğitimcilerden bir tanesi olan Emekli Öğretmen Ziya Ersoy hem eğitimci kimliği ile hem de örnek bir toplum insanı olması ile Çaykara İlçesinde herkes tarafından çok sevilen bir insan olarak tanımaktaydı.

İstanbul’da yaşamlarına devam eden İnşaat Mühendisleri Osman ve Yusuf Ersoy ile Makine Mühendisi Cumhur Ersoy’un babaları olan Emekli Öğretmen Ziya Ersoy, bir süre önce eşini kaybetmenin acısını yaşamıştı.

1942 Doğumlu olan ve 79 yaşında vefat eden Merhum Ziya Ersoy, uzun yıllar Çaykara´da Malmüdürlüğünde çalıştıktan sonra emekli olan ve Ankara’da tedavi gördüğü hastanede 4 Aralık 2019 tarihinde hayatını kaybeden  Muzaffer Kemal Ersoy’un kardeşiydi.

Merhum Ziya Ersoy’un cenazesi İstanbul’dan Çaykara İlçesine getiriliyor.14 Aralık 2021 Salı Günü öğle namazına müteakip Çaykara Merkez Camiinde kılınacak olan cenaze namazının ardından Işıklı Mahallesinde bulunan aile kabristanlığında son yolculuğuna uğurlanacak.

Çaykara Gündem Gazetesi olarak Merhum Öğretmenimiz Ziya Ersoy’a Allah’tan rahmet,kederli ailesine baş sağlığı dileklerimizi iletiyoruz.

İLETİŞİM

Yusuf Ersoy-Oğlu-0 532 4613085    

Osman Ersoy-Oğlu-0 536 3333141



Anahtar Kelimeler: Emekli Öğretmen Kansere Yenik Düştü
Ercan Arslan
14.12.2021 13:31:41
Hocamıza Allahtan rahmet çocukları Yusuf, Osman ve Cumhur ve diğer yakınlarına başsağlığı diliyorum. Allah sabırlar versin.

İlginizi Çekebilir