Emine Anne Dualarla Uğurlandı

Emine Anne Dualarla Uğurlandı

Uzungöl´de Dün Hayatını Kaybeden Emine İnce Dualarla Son Yolculuğuna Uğurlandı

EMİNE ANNE DUALARLA UĞURLANDI

Uzun zamandır mücadele ettiği amansız hastalığa yenik düşerek dün aramızdan ayrılan İstanbul´da ikamet eden Doktor İrfan İNCE´nin annesi Emine İnce göz yaşları ve dualar eşliğinde son yolculuğuna uğurlandı.

Emine Annenin cenaze merasimine Çaykara Kaymakamı Mustafa Gül,Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok,Eğitim Dünyamızın Çaykara İlçemizdeki en önemli isimlerinden Emekli Öğretmen Cevat Şahin ile çok sayıda vatandaş katıldı.

/resimler/2016-7/30/2018492591172.jpg

Uzungöl Merkez Camiinde kılınan cenaze namazının ardından Emine Anne Göz yaşları ve de dualar eşliğinde Monoyır Mezarlığında son yolculuğuna uğurlandı.

Çaykara Gündem Ailesi olarak Aramızdan zamansız ayrılışı ile tüm Uzungöl´ü göz yaşlarına boğan Emine Anne´ye Allah´tan Rahmet başta Sevgili Doktorumuz İrfan İnce olmak üzere tüm aile efratına ve de Uzungöl Halkına baş sağlığı dileklerimizi iletiyoruz.

TEMİZ YÜREKLİ İNSAN

Emine Anne dün Hakkın Rahmetine kavuştu.Ve de bizler yüreğimizdeki acıyı  kaleme alarak Emine Annenin ölüm haberini istemeyerek de olsa siz Sevgili Çaykara Gündem Dostlarımız ile paylaştık.

/resimler/2016-7/30/2019106966440.jpg

Onlarca mesaj geldi Emine annemizin vefatına ilişkin.Ama galiba en güzel mesajlardan bir tanesi Sevgili Cahit Çelebi abimizden geldi.Merhum Emine anneyi Uzungöl´de en iyi tanıyan onunla en fazla şaka yapan insanlarımızdan bir tanesiydi Sevgili Cahit Abi.Ve de Sevgili Cahit Abi´nin o mesajını hem sizlerle paylaşmak hem de bu mesaj üzerinde biraz yorum yapmak istedim.

?Allah Rahmet Etsin Temiz Yürekli İnsan?Seni  Çok Özleyeceğim??

Sahi ne demek Temiz  Yürekli insan?Yüreğin Kirli ya da paslı olanı da mı var yoksa.Herkesin yüreği temiz değil mi? Acaba neden Sevgili Cahit Abi böyle bir kelime kullanma gereği duyar.

Evet her insan hayata tertemiz bir yürek ile başlar Sevgili Çaykara Gündem Dostları.Ondan sonra önce aileden sonrasında ise çevreden aldığı ya da alamadığı Eğitim insanın bundan sonraki yaşantısına yön vermeye başlar.Eğer bizler anne baba olarak çocuklarımızın eğitiminde hiçbir hata yapmamışsak çocuğumuzun yüreği hep ilk günkü gibi tertemiz ve de pırıl pırıl kalır.

Yok  eğer diğer türlü yaparsak çocuğumuza yalanı,dürüst olmamayı,yardımlaşmayı,paylaşmayı,iyi bir toplum insanı olmayı öğretememişsek kendi ellerimiz ile çocuğumuzun yüreğini yavaş yavaş kirletmeye başlarız.Ve de çocuğumuz yetişkin bir insan olarak toplumun karşısına çıktığı zaman kendi kirlenmiş yüreğini etrafındakilerr ile de paylaşmaya ve de onların da yüreğini kirletmeye başlar.

/resimler/2016-7/30/2019311185640.jpg

Yani Sevgili Çaykara Gündem Dostları her insan hayata temiz bir yürek ile başlar ama asıl önemli olan tıpkı Emine Anne´de olduğu gibi hayatı tamamlarken de temiz yürekli olabilmek ve de o yüreği hayatın tüm acımasızlığına rağmen tertemiz tutabilerek hiç kirletmeden Azraile son nefesini verebilmektir bu hayatta asıl önemli olan.

Temiz bir yürek ile bu dünyadan göçüp gidebilmek kimbilir belki de hepimizin insanoğlu olarak kazanabileceğimiz en yüksek mevkidir diye düşünüyorum Sevgili Çaykara Gündem Dostları?

Hayatta karşımıza binlerce engel çıkacaktır.Binlerce insan sizin yüreğinizi kirletmeye çalışacaktır.Ama sizler tüm bunlarla amansız bir şekilde mücadele ederek tertemiz bir yürek ile Mevlaya yürüyeceksiniz ve de yüreğiniz asla ve asla kirlenmeyecek...

Sevgili Cahit Abi´nin bu güzel değerlendirmesine Tüm Uzungöl Halkı olduğu gibi ben de gözlerim  kapalı imza atarım Sevgili Çaykara Gündem Dostları.Evet Merhum Emine anne yüreği tertemiz ve de pırlanta gibi bir yürek ile ve de bir çocuk masumiyeti ile son nefesini verdi.Ve de Bizlere de şu soruyu sorarak göç etti bu fani dünyadan.

?Ben Bana verilen emaneti tertemiz bir şekilde hiç kirletmeden sahibine iade ettim.Acaba aranızda kaç tane yürekli Babayiğit bunu başarabilecek??



Anahtar Kelimeler: Emine Anne Dualarla Uğurlandı

İlginizi Çekebilir