Emine Balcı Son Yolculuğuna Uğurlandı

Emine Balcı Son Yolculuğuna Uğurlandı

Dernekpazarı eski esnaflarından Merhum Mustafa Balcı´nın eşi Emine Balcı son yolculuğuna uğurlandı

Dernekpazarı´nın eski esnaflarından  fırıncı , Merhum Mustafa Balcı nın eşi Fidaye (Emine ) Balcı  (84 )uzun zaman önce geçirdiği kısmı felçle hayatını sürdürmeye devam ediyordu. 15.11.2016 salı günü akşamı evinde aile bireyleri ile sohbet ederken aniden rahatsızlaştı.
Kaldırıldığı Of Devlet Hastanesin de gerekli müdahaleler  yapılarak tekrar sağlığına kavuşup evine döndü. Tatlı sohbete kaldıkları yerden devam ettiler. Gece tekrar nöbet gelince yeniden Of Devlet Hastanesine kaldırıldı. Ancak yapılan müdahale olumlu cevap vermeyince Kaşüstü
Hastanesine sevk edildi. Oraya vardıklarında kalbi durmuş vaziyetteydi. Yapılan tüm müdahalelerden sonuç alınamadı. Sabaha yakın dünya hayatına elveda dedi.

Bugün(17.11.2016) öğlen namazına müteakip ilçe merkezindeki cami arkasında Eniştesi emekli imam Ethem Düzenli nin kıldırdığı  cenaze namazından sonra dualar  eşliğinde son yolculuğuna uğurlandı.Cenazeye il dışından,ilden,çevre ilçe ve mahallelerden çok sayıda cemaat iştirak etti. Aile adına oğlu Süleyman Balcı,Trabzon Eczacılar odasına,Saadet Partisi İl Başkanı ve yönetimine, acımızı paylaşmak üzere  iştirak eden ve arayan herkese teşekkür ettiğini söyledi.

Merhume ye Allah dan rahmet, ailesine de hayırlı sabırlar dileriz.

 İrtibat:

Oğlu   Yakup Balcı               : 0535 583 1917

 ?         İbrahim Balcı           : 0532 472 8285

 ?         Ecz. Süleyman Balcı : 0542 637 7200

Kardeşi : Niyazı Güveli        : 0532 253 4190
 
HABER:Fahri Düzenli


İlginizi Çekebilir