Ergin ve Azder Ailelerinden Düğüne Davet

Ergin ve Azder Ailelerinden Düğüne Davet

Uzungöl Alçakköprü Mahallesinden Abdülkadir Ergin ile Rize Kalkandere’den Feyza Nur Azder 11 Eylül 2022 Pazar Günü Uzungöl’de evleniyorlar.

Uzungöl Alçakköprü Mahallesinden Emine & Osman Ergin çiftinin yakışıklı oğulları Abdülkadir Ergin ile Rize Kalkandere’den Ayşe & Mustafa Azder çiftinin Dünyalar güzeli kızları Feyza Nur Azder Rize Kalkandere ve Uzungöl’de gerçekleştirilecek olan Düğün Törenleri ile bir ömür boyu birlikteliğe EVET diyecekler.

Uzungöl Alçakküprü Mahallesinden Emine & Osman Ergin’in yakışıklı oğlu Abdülkadir Ergin ve Rize Kalkandere doğumlu Ayşe & Mustafa Azder’in güzel kızları Feyza Nur Azder ile evlenmelerine karar verdikleri bu güne tüm sevenlerini düğün ve kına merasimlerine davet ediyorlar.

Gelin ve Damat  Abdülkadir Ergin & Feyza Nur Azder Gazetemize şunları söylediler ’’Bu özel ve müstesna günümüzde siz değerli Kardeşlerim, Arkadaşlarım,  ulaşamadığımız, ya da unuttuğumuz dostlarımız olabilir. Mutluluklar paylaşıldıkça çoğalır. Böyle bir mutluluk tablosuna dahil olmasını istediğimiz siz değerli dost ve Arkadaşlarımızı aramızda görmekten, mutluluk duyacağız’’ diye ifade ettiler.

Genç Çiftlerin Kına Törenleri 7 Eylül 2022 Çarşamba Günü Rize Kalkandere’de gerçekleştirilecek.Düğün Törenleri ise 11 Eylül 2022 Pazar akşamı Uzungöl Sezgin Otel’de yapılacak.

KINA:

YER:07 Eylül 2022 Çarşamba günü

SAAT:19.00

YER: Medrese Mahallesi Rize Caddesi No:19 Belediye Hizmet binası KALKANDERE/RİZE

DÜĞÜN:

11 Eylül 2022

SAAT: 19.00

YER:Uzungöl Sezgin Otel ÇAYKARA /TRABZON

 



Anahtar Kelimeler: Ergin Azder Ailelerinden Düğüne Davet

İlginizi Çekebilir