Erzincan'da Çaykara'lı Emekli Öğretmen Vefat Etti

Erzincan

Aslen İlçemiz Uzungöl Mahallesinden olup Erzincan’da yaşayan Emekli Öğretmen Yaşar Çakır rahatsızlığından dolayı kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Her hangi bir rahatsızlığı bulunmayan Emekli Öğretmen Çakır 7 Ekim 2021 Perşembe Günü evinde rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı. Aort Damarının patladığı belirlenen emekli öğretmen hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Öğretmenlik mesleğinden emekliye ayrıldıktan sonra kendi özel işi ile ilgilenen Emekli Öğretmen Yaşar Çakır Erzincan’da sosyal ve kültürel alandaki aktifliği ile tanınıyordu.Turgut ve Rıfkı Çakır’ın babaları olan Emekli Öğretmen Çakır aynı zamanda Uzungöl Belediyesinden emekliye ayrılan Lütfü Çakır’ın amcasının oğluydu.

Merhum Yaşar Çakır,8 Ekim 2021 Cuma günü Cuma namazına müteakip Erzincan İli Çayırlı İlçesi Merkez Camiinde kılınacak olan cenaze namazının ardından aynı yerde bulunan aile kabristanlığında son yolculuğuna uğurlanacak.

Çaykara Gündem Gazetesi olarak Merhum Öğretmen Yaşar Çakır’a Allah’tan rahmet,kederli ailesine baş sağlığı dileklerimizi iletiyoruz.

İLETİŞİM

Rıfkı Çakır-Oğlu-0 532 2262813

Turgut Çakır-Oğlu-0 535 6598757

Lütfü Çakır-Amcasının Oğlu-0 532 7928475



İlginizi Çekebilir