Eşi İle Doğada Gezerken Kalbine Yenik Düştü

Eşi İle Doğada Gezerken Kalbine Yenik Düştü

Uzungöl’de doğada eşi ile birlikte yürüyüşe çıkan Bayram Ali Kuloğlu geçirmiş olduğu kalp krizi sonrasında hayatını kaybetti.

Edinilen bilgilere göre 23 Ağustos 2022 Salı Günü özel aracı ile eşi ile birlikte gezmeğe çıkan Bayram Ali Kuloğlu Uzungöl Büyükköy Mahallesi Demirli yolunda durdu.Eşi çiçek toplamak için araçtan indi.Araca tekrar geri gelen eşi Bayram Ali Kuloğlu’nun araçta hareketsiz halde olduğunu gördü.

Eşinin Yoldan geçen araçlardan yardım istemesi üzerine derhal 112 Acil İlkyardım ekibine haber verildi.Bu sırada yoldan geçen bir hemşire tarafından Kuloğlu’na ilk müdahale yapıldı.Daha sonra 112 Acil İlkyardım ekibi tarafından Çaykara M.İlhan Durgun Hastanesine götürülen Bayram Ali Kuloğlu burada yapılan müdahalede hayatını kaybettiği tespit edildi. Bayram Ali Kuloğlu’nun cenazesi Trabzon Adli Tıp Kurumuna getirildi.

Merhum Bayram Ali Kuloğlu Uzungöl Mahallesinden Merhum Şükrü İlhan’ın damadı, Uzungöl’ün sevilen esnaflarından Mehmet İlhan’ın bacanağı, Mustafa,Özgür ve Ayşe Kuloğlu’nun ise babalarıydı

Merhum Bayram Ali Kuloğlu’nun kızı İstanbul’dan Uzungöl’de bulunan anne ve babasını ziyaret etmek üzere otobüs ile Trabzon’a hareket ettikten sonra Bayram Ali Kuloğlu kalp krizi sonucunda vefat etti.

Merhum Bayram Ali Kuloğlu’nun cenazesi aile tarafından alınan karar ile İstanbul’a gönderildi.25 Ağustos 2022 Perşembe Günü İkindi namazına müteakip İstanbul ili Sancaktepe İlçesi Meclis Mahallesi Yunus Emre Camiinde kılınacak olan cenaze namazının  ardından aynı yerde bulunan aile kabristanlığında son yolculuğuna uğurlanacak.

Çaykara Gündem Gazetesi olarak Merhum Bayram Ali Kuloğlu’na Allah’tan rahmet,kederli ailesine baş sağlığı dileklerimizi iletiyoruz.

İLETİŞİM

Mehmet İlhan-Bacanağı-0 533 7473482

Mustafa Kuloğlu-Oğlu-0 536 522 04 22

Metin Kuloğlu-Oğlu-0 555 673 94 38



Anahtar Kelimeler: Doğada Gezerken Kalbine Yenik Düştü
İbrahim Koyuncu
25.08.2022 08:56:55
İbrahim Koyuncu konya ihsan Canıtezin dayısı Allah cc rahmet etsin mekanı cennet toprağı bol olsun yakınlarına sabırlar diliyorum allahım rahmeti ile muamele etsin amin

İlginizi Çekebilir