Eski İl meclis Başkanı Aslanoğlu yoğun Bakımda

Eski İl meclis Başkanı Aslanoğlu yoğun Bakımda

Çaykara bir dönem meclis üyeliği yapan ve daha sonra İl meclis üyeliği yapan Ahmet Aslanoğlu rahatsızlanarak yoğun Bakım ünitesine yatırıldı.

Çaykara bir dönem meclis üyeliğine seçilen ve daha sonra Trabzon İl meclis üyeliği yapan Ahmet Aslanoğlu rahatsızlanarak yoğun Bakım ünitesine yatırıldı. 

Çaykara (Zeleka) Taşören Mahallesinden, Trabzon Ortahisar Kent konseyi Başkanlığını yürüten Ahmet Aslanoğlu, Cuma günü konseye katıldıktan sonra evine gitti. Pazar günü Trabzon´daki evinde istirahat ederken öğleden sonra beyin kanaması geçirdi. Ailesi tarafından çağrılan 112 acil servisin evde yaptığı ilk müdahaleden sonra Karadeniz Teknik Üniversitesi yoğum bakıma kaldırıldı. Aldığımız bilgilere göre beyin kanaması hala devam ettiği için Aslanoğlu´nun durumu Doktorlar tarafından kritik olduğu söylendi. 

Ahmet Aslanoğlu 2004-209 yılında AK Partiden Çaykara´dan meclis üyesi seçilerek Trabzon İl genel meclisinde görev aldı. Bu dönemde 2 yıl boyunca Trabzon İl Genel Meclisi başkanlığı görevini yürüttü. Aynı zamanda Trabzon Esnaf Odaları birliği Başkan Yardımcılığı Yapmıştı.

Çaykara Gündem Gazetesi olarak Ahmet Aslanoğlu´na Allah´tan acil şifalar diliyoruz.

Haber:Çaykara Gündem Gazetesi



İlginizi Çekebilir