Esnaf Ramazan Üçüncü,Uzuntarla Mahallesinden Muhtar Adayı

Esnaf Ramazan Üçüncü,Uzuntarla Mahallesinden Muhtar Adayı

Çaykara İlçesinde Esnaf Ramazan Üçüncü,Uzuntarla Mahallesinden Muhtar Adayı olduğunu açıkladı

Çaykara’da esnaflık yapan Ramazan Üçüncü    31 Mart 2024 mahalli seçimlerinde Uzuntarla  mahallesinden muhtar adayı olduğunu açıkladı.

Çaykara Gündem Gazetesine  açıklamalarda bulunan Ramazan Üçüncü adaylığı ile ilgili şu ifadelere yer verdi.

 Yeni bir hizmet anlayışla yola çıktım. Herkesi kucaklayarak birlik ve beraberlik içerisinde sorunları çözeceğim. Mahallemizin her bireyinin fikirlerine değer vereceğim. Uygulanabilirlik noktasında olanları hizmete geçirmek için elimden geleni yapmak için mahalleme hizmet etmeye talip oldum.

Göreve geldiğimde önceliklerim arasında Mahallemize ait mezarlık yapmaya gayret edeceğim,

Tapusu bulunan ve yıllardır elektriksiz buluna Mezire (komlara) elektrik getirmek için gayret göstereceğim, gerekli yerlerle irtibat kurarak bu sorunu çözmeye gayret göstereceğim.

Kurban bayramlarında mahallemizin kurbanlarını sağlıklı ve rahat kesim yapabilmeleri için Mahallemize Kurban Kesme yeri yapacağım

Acil olan hastalarımızın hızlı bir şekilde Hastaneye sevklerinin sağlanabilmesi için mahallemizin uygun bir mahallinde helikopterlerin inebileceği pist yapacağım

Mahallemizin nüfusu yaz aylarında ikiye katlanmaktadır. Bu durumda mahallemiz sakinlerinin piknik yapabilecekleri, dinlenebilecekleri rahat vakit geçirebilecekleri piknik alanları yapacağım.

Kışın köyde ikamet edenlere odun, kömür ve köye nakliye desteği sağlanacaktır.

Muhtar olarak mahallemizin halkı ile belirli zamanlarda istişare toplantısı yapılacak faydalı projeleri gerçekleştirmek için çalışacağım. Mahalle halkımızın faydalı görüşlerine değer vereceğim.

Bu nedenle mahalleme daha faydalı olmak için tecrübemi, çalışkanlığımı, siz değerli mahalle sakinleri ile paylaşıyorum ve Uzuntarla mahallesi muhtar adayı olduğumu açıklıyorum.

Bu nedenle 31 Mart’ta yapılacak mahalli idareler seçimlerinde Uzuntarla mahallesi muhtar adayı olarak mahalle halkımın oylarına talibim. Şimdiden mahalle halkımın tümüne teşekkür eder saygılarımı sunarım.



İlginizi Çekebilir