Esra İle Kutlu´nun En Mesut Günleri

Esra İle Kutlu´nun En Mesut Günleri

Trabzon Belediyesi Emekli Bürokratlarımızdan Ali Rıza Eroğlu´nun Oğlu Kutlu ile Trabzon´dan Esra KOÇ Uzungöl´de Düzenlenen muhteşem bir Düğün İle Evlendiler

Trabzon Büyükşehir Belediyesinde uzun seneler Yönetici olarak çalışan Uzungöl´ün en önemli Bürokratlarından Ali Rıza Eroğlu´nun Yakışıklı Oğlu Kutlu ile Trabzon´dan Dünyalar Güzeli Kızımız Esra Koç Uzungöl Sezgin Otel´de düzenlenen dillere destan muhteşem bir düğün ile bir ömür boyu birlikteliğe EVET dediler.

05 Ağustos 2016 Cuma Günü düzenlenen Düğün Törenine Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok,Uzungöllü Araştırmacı Yazar Hasan Düzgün,Gelinin Uzun Seneler yanında çalıştığı Belçika´dan Gelen Patronu Halil Okçu ile Trabzon ve Uzungöl´den gelen yüzlerce davetli katıldı.Salonun hınca hınç dolduğu gelen misafirlerin bir çoğunun sandalye bulmakta zorlandıkları düğün töreninde Genç Çiftlerin mutlulukları adeta gözlerinden okundu.

/resimler/2016-8/6/1151160125248.jpg

Rüya Ajans Organizasyon tarafından muhteşem görsel efektlerle adeta bir gelin gibi süslenen salonun mükemmek görünüşü düğüne katılan davetliler tarafından çok beğenildi.

Emekli Bürokrat Ali Rıza Eroğlu´nun misafirlerini rahat ettirmek için bir dakika dahi oturmadığı düğün töreninde gelin ve damadın da her masayı tek tek dolaşarak misafirleri ile yakından ilgilenmesi düğüne katılanlar tarafından takdir ile karşılandı.

/resimler/2016-8/6/1152407001915.jpg

Genç Çiftlerin Düğün Töreni Muhteşem bir giriş dansı ile başladı.Hemen ardından ise genç çiftlerin Resmi Nikahları kıyıldı.Nikah Şahitliklerini Halil Okçu,Sevilay Ars ve Necati Zeyrek tarafından yapılan düğün töreninde genç çiftlerin nikahı Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok tarafından kıyıldı.

Nikah Töreninden önce bir konuşma yapan Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok 15 Temmuzda gerçekleştirilmeye çalışılan ancak halkımızın kararlı tutumu sayesinde engellenen Darbe Girişimini kınayarak sözlerine başladı.Tarihin her Döneminin Türk Milletinin kahramanlık destanları ile dolu olduğunu anımsatan Başkan Tok  15  Temmuz Akşamı Milletimizin yeni bir kahramanlık örneği gösterdiğini ifade etti.

/resimler/2016-8/6/1154106066247.jpg

Dünya Kamu Oyunun Türk Halkının Kahramanlık Örneğini, konuştuğunu ve de Türk Milletinin kahramanlık ve fedakarlığının herkes tarafından takdir ile izlendiğini anımsatan Başkan Hanefi Tok Milletimizin bu özelliği ile Tüm Dünyaya yeni bir Kahramanlık Destanı Örneği gösterdiğini ifade etti.

Daha sonra Genç Çiftlerin Resmi Nikah Töreni gerçekleştir.Gelin ve Damada Vatanına,milletine ve bayrağına bağlı olan vatansever nesiller yetiştirmelerini nasihat eden Başkan Hanefi Tok daha sonra ise evlilik Cüzdanını her zaman olduğu gibi Gelin Esra Koç´a Takdim etti.

/resimler/2016-8/6/1155385911677.jpg

Uzungöllü Sanatçılar Erol Akyüz ile Dursun Akyüz´ün sahne aldığı düğün töreninde sanatçıların çaldıkları birbirinden güzel oyun havaları ve türküler eşliğinde düğüne katılan misafirler saatlerce ve de gönüllerince eğlendiler.

Yaş Pasta ve de takı töreni ile devam eden Düğün Töreninde özellikle takı töreninde uzun kuyruklar oluştu.Düğüne katılan misafirler genç çiftleri ömürlerinin bu en mutlu günlerinde tebrik edebilmek ve bu en mutlu anlarını paylaşabilmek için uızun kuyruklar oluşturdular.

/resimler/2016-8/6/1157087163387.jpg

Takı Töreninin ardından ise Uzungöllü Türk Halk Müziği Sanatçısı ve de Araştırmacı Yazar Hasan Düzgün tarafından Saz eşliğinde muhteşem bir türkü dinletisi gerçekleştirildi.Düğüne katılan misafirlerin büyük bir beğeni ile izledikleri bu muhteşem  türkü dinletisinde halk müziğimizin birbirinden güzel türküleri Sanatçı Hasan Düzgün tarafından mükemmel bir performans ile seslendirildi.

Gelin ve damadın misafirler ile birlikte onlarca oyunu büyük bir başarı ile sahnelediği düğün töreninde gençlerin oynadıkları muhteşem oyunlar misafirler tarafından büyük bir beğeni ile izlendi.

Özellikle Gelinin küçük yeğenleri tarafından oynanan Zeybek Oyunu ise misafirler tarafından ayakta alkışlanarak izlendi.

Gecenin en güzel sürprizlerinden bir tanesi  Belçika´dan gelen Halil Okçu tarafından gerçekleştirildi.Genç Çiftlerin Düğün Töreni için günü birlik olarak Belçika´dan gelen Halil Okçu Esra Kızımız ile yaklaşık olarak 13 yıldır birlikte çalıştıklarını ifade etti.Böylesine mükemmel bir çalışma arkadaşını kaybetmenin üzüntüsünü yaşadığını ifade eden Halil Okçu Trabzon´un bu evlilik ile mükemmel bir insan ve de karakterli bir geline sahip olduğunu ifade etti.

/resimler/2016-8/6/1158424665238.jpg

Daha sonra ise Gelin ve Damadın isteği ile Halil Okçu tarafından Türk Sanat Müziğinin Sevilen Şarkılarından ?Duydum ki unutmuşsun gözlerimin rengini? adlı şarkı seslendirildi.Gelin ve damat ile misafirlerin dansları ile eşlik ettikleri şarkı Halil Okçu tarafından muhteşem bir şekilde seslendirildi.

Özellikle gelin ve de damadın arkadaşları tarafından oynanan birbirinden güzel oyun havaları misafirler tarafından büyük bir beğe4ni ile izlendi.

Çaykara Gündem Ailesi olarak Ömürlerinin en güzel,En anlamlı ve de en doğru kararlarını veren Sevgili Esra Kutlu Eroğlu çiftini bu anlamlı ve de güzel kararlarından dolayı tebrik ediyor,genç çiftlerimize sağlık,mutluluk ve de başarı dolu uzun bir yaşam diliyoruz.



Anahtar Kelimeler: Esra Kutlu Mesut Günleri

İlginizi Çekebilir