Fatih Hacıeyüpoğlu Hutbe Okuma Yarışmasında Trabzon İkincisi

Fatih Hacıeyüpoğlu Hutbe Okuma Yarışmasında Trabzon İkincisi

Şehit Ahmet Çamur Anadolu İmam Hatip Öğrencisi Fatih Hacıeyüpoğlu Genç Habipler Hutbe Okuma yarışmasında Trabzon İkincisi oldu.

Genç Habipler Hutbe Okuma Yarışmasının Trabzon Finalinde Çaykara Şehit  Ahmet Çamur Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Fatih Hacıeyüpoğlu Trabzon İl İkincisi seçildi. 

Trabzon İlinde bulunan Anadolu İmam Hatip Liseleri arasında 31 Aralık 2021 cuma günü Beşikdüzü İlçesi Ahmet Gün Anadolu İmam Hatip Lisesinin  organizesinde gerçekleştirilen "Genç Hatipler Hutbe Okuma Yarışması"nda Çaykara Şehit  Ahmet Çamur Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Fatih Hacıeyüpoğlu Trabzon İl İkincisi seçildi. 

Fatih Hacıeyüpoğlu  bu başarısı ile Türkiye finallerinde Trabzon İlini temsil etme hakkını kazandı.

Öğrencimize ödülü Okul Müdür Yardımcısı Hasan Bal’ın da katıldığı tören ile verildi.

MÜDÜR ÇAMURALİ-ÖĞRENCİMİZİ VE ÖĞRETMENLERİNİ TEBRİK EDİYORUZ

Çaykara İlçesinin sadece Akademik anlamda değil aynı zamanda sosyal ve kültürel etkinlikler ile sportif etkinliklerde de Trabzon İlinde zirvede yer almaya devam ettiğini ifade eden Çaykara İlçe milli Eğitim Müdürü Ahmet Çamurali ilçe olarak eğitime vermiş oldukları değer ve eğitim öğretim alanındaki gayretlerinin karşılığını hem akademik anlamda hem de sosyal,kültürel ve sportif anlamda almaya devam ettiklerini ifade etti.

Müdür Çamurali konuşmasına şu şekilde devam etti.

Din Öğretimi Genel Müdürlüğünün Anadolu-İmam Hatip Liseleri arasında düzenlemiş olduğu Mesleki Yarışmalardan "Hutbe Okuma Yarışması" Beşikdüzü ilçemizde yapılmış olup Şehit Ahmet Çamur Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Fatih Hacıeyüpoğlu  İl ikincisi olmuştur.Öğrencimizi ve öğretmenlerini tebrik ederiz.



İlginizi Çekebilir