Fatma Bal,Eğridere Mahallesi,Muhtar Adayı

Fatma Bal,Eğridere Mahallesi,Muhtar Adayı

İlçemiz Eğridere Mahallesinden Fatma Bal 31 Mart 2024 mahalli seçimlerinde Eğridere mahallesinden muhtar adayı olduğunu açıkladı.

İlçemiz Eğridere Mahallesinden Fatma Bal  31 Mart 2024 mahalli seçimlerinde Eğridere mahallesinden muhtar adayı olduğunu açıkladı.

Bir Anne olarak “Beşiği sallayan Dünyayı sallar” sloganı ile yola çıkan Fatma Bal,Bir bayan olarak Eğridere mahallesine yeni bir hizmet anlayışı  getirerek mevcut olan ve kronikleşmiş sorunları çözeceğini ifade etti.

Muhtar Adayı Fatma Bal,Gazetemize yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi.

“Cumhurbaşkanımızın kadının siyasetteki önemini ve gücünü üstüne basa basa vurgulayarak bizlere sunmuştur. Bende buna dayanarak yeni bir vizyon yeni bir hizmet anlayışıyla mahallemizin sorunlarını birlik ve beraberlik içerisinde resmi kurum ve kuruluşlarla birlikte el ele verip çözeceğim.

Mahallemizin her bireyinin, her ferdinin, her seçmenimin, toplumun yararına olan fikirlerine değer vereceğim, bu fikirlerin projelendirilmesi uygulanması noktasında gayretimi göstereceğim.

Yıllardır ilçemize yönelik gönüllülük esasına dayalı faaliyet gösteren dernek, vakıf ve sosyal etkinliklerde görev alan birisi olarak edindiğim bilgi birikim ve tecrübelerimle mahalleme faydalı olacağıma inanıyorum.

Mahallemize yönelik Türkiye ve Avrupa’da bulunan dernek, vakıf ve iş adamlarımızla iş birliği yaparak mahallemize katkı yapmaları sağlayarak mahallemize, vatandaşlarımızın faydalanacağı kalıcı eserler bırakacağım.

Mahallemizin kronik sorunu olan kanalizasyon ve diğer sorunları belediyelerimizle iş birliği içerisinde çözeceğim. Günün 24 saatini halkla iletişim halinde olacağım.

Hizmet, eylem ve işlemlerinde yasallık, adalet, eşitlik ve dürüstlük ilkeleri doğrultusunda hareket edeceğim.

Muhtar olarak görevlerimi yerine getirirken ve hizmetlerden yararlandırmada herhangi siyasi düşünce, cinsiyet ve benzeri sebeplerle ayrım yapmayacağım.

Mahallemizin sorunlarını biliyorum. Bu nedenle yeni bir hizmet anlayışla yeni bir vizyonla bu sorunları çözmek, kalıcı hizmetlerde bulunmak amacıyla 31 Mart 2024 mahalli idareler genel seçimlerinde Eğridere mahallesi muhtar adayı olduğumu açıklıyorum.” ifadelerini kullandı



Anahtar Kelimeler: Fatma Eğridere Mahallesi Muhtar Adayı

İlginizi Çekebilir