Fatma Karaca,Uzungöl'de Son Yolculuğuna Uğurlandı

Fatma Karaca,Uzungöl

Şekersu Yaylasında Vefat Eden Fatma Karaca,Uzungöl'de Son Yolculuğuna Uğurlandı.

Uzungöl Kastel Mahallesinden Fatma Karaca göz yaşları ve dualatr eşliğinde son yolculuğuna uğurlandı. 

İlçemiz Uzungöl Kastel mahallesinden Şaban Karaca'nın eşi Fatma Karaca Şekersu Yaylasında  Vefat etmişti. 

Çeşitli rahatsızlıkları bulunan ve yayla sezonu dolayısı ile eşi Şaban Karaca ile birlikte Şekersu Yaylasında bulunan Fatma Karaca 8 Eylül 2023 cuma sabahı Şekersu Yaylasında vefat etmişti 

Merhume Fatma Karaca,1960’lı yıllarda Uzungöl’den Almanya’ya ilk giden hemşerilerimizden Şaban Karaca’nın eşi,Çaykara Belediyesinden emekli olan Sabit Karaca ile Almanya’da ijkamet eden Mustafa Karaca’nın annesi,Yaşar ve Mehmet Karaca’nın amcalarının hanımıydı. 

Merhume Fatma Karaca  09 Eylül 2023  Cumartesi  Öğle namazını müteakip  Uzungöl merkez camii'inde kılınan cenaze namazının ardından Kastel Mahallesinde bulunan aile kabristanlığında defnedildi 

Merhume Fatma Karaca’nın cenaze namazına Çaykkara Muhtarlar Derneği Başkanı ve Uzungöl Muhtarı Mehmet Öztürk,Taşkıran Muhtarı Hüseyin Alamanoğlu,Uzungöl Turizmciler Derneği Başkanı Mehmet Keleş,Uzungöl Birlik A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı İdris Akyüz ile çok kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldı. 

Çaykara Gündem Gazetesi  olarak Merhume Fatma Karaca’ya Allah’tan rahmet,  kederli yakınlarına başsağlığı dileriz. 

NOT:Oğlu Mustafa Karaca’nın yurt dışında Almanya’da ikamet etmesi sebebi ile Türkiye telefonu bulunmadığından habere eklenmemiştir. 

İLETİŞİM 

Şaban Karaca -Eşi-0 539 212 46 18 

Sabit Karaca- Oğlu-0 532 739 27 87 

Yaşar Karaca -Yeğeni-0 535 858 34 75 

Mehmet Karaca -Yeğeni-0 536 259 49 33 

 



İlginizi Çekebilir